Sergio Ramos: Elértük a célunkat, megvan a három pont

A Sevilla elleni egygólos győzelmet követően a játékosok közül Sergio Ramos beszélgetett az újságírókkal.

„Tudtuk, hogy milyen nehéz mérkőzés lesz. Ez az egyik legnehezebb pálya a ligában, a csapat évek óta nem nyert már itt, szóval nagyon erős mentalitással érkeztünk meg. Ez az apró részletek meccse volt, a csapat rendkívül egységes volt védekezésben, amit ki is használtunk.”

„Rendben volt a játékunk, a Sevilla mélyen játszott, tudtuk, hogy miként védekezzünk ellenük. A célunkat, ami a három pont begyűjtése volt, elértük.”

„A Real Madrid mindig éhes a sikerre és győzni akar. A dolgot nem mindig úgy alakulnak, ahogy szeretnénk, de optimisták vagyunk, szeretnénk tovább javulni. A csapat egyre jobb, megpróbálunk tovább hajtani. Az idény nagyon hosszú, ugyanannyi pontunk van, mint az Athletic Bilbaónak, most pedig folytatnunk kell a pontok begyűjtését és ki kell használnunk az előrelépési lehetőségeket, ahogy ma is tettük.”

Ramos

„A 400 győzelem egy egyéni rekord. Végül úgyis mindig a csapat teljesítménye számít, de az apró egyéni villanások is megteremthetik a különbséget. Büszke vagyok, hogy ilyen hosszú idő óta képviselhetem és vezethetem ezt a csapatot, a 400 győzelem pedig nagyon szép szám. Amikor gyerek voltam, ki gondolta volna, hogy ilyen sok mérkőzést fogok lejátszani és ilyen sok győzelmet fogok elérni ebben a csapatban. Most folytatnunk kell a munkát, remélhetőleg még sokkal több győzelmet sikerül elérnem.”

„Amikor Zidane az intenzitásról beszél, akkor azokról a párharcokról beszél, amiket meg kellene nyerni, arról a győzelmi vágyról, ami néha az apró részletek miatt nem tűnik olyan fontosnak, de a csapat végül úgy jött ide, hogy meg akarja szerezni a három pontot, és igazságos eredmény született.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK