Banega: A döntetlen lett volna igazságos

A Real Madrid egy küzdelmes mérkőzésen hozta el a három pontot a spanyol bajnokság egyik legnehezebb pályájáról. A Sevilla játékosai közül Banega, Fernando, Carriço és Ocampos mondta el gondolatait a találkozóról.

Banega:
„A végsőkig harcoltunk, bár sosem éreztük azt, hogy mi irányítjuk a meccset. Egy kemény ellenfél ellen játszottunk, akiket megsebeztek a korábbi eredményeik. Kiegyenlített mérkőzés volt, csalódottak vagyunk a vereség miatt, de tovább kell dolgoznunk. Az ilyen meccsek az apró részleteken múlnak, úgyhogy javulnunk kell. Nehéz most ezt a vereséget elfogadni, de össze kell szednünk magunkat és mennünk kell tovább. Még csak most kezdődött az idény.”

Banega

„Még akkor is, ha nem játszottunk olyan jól, mint az előző meccseinken, készen álltunk a harcra és egymás segítésére, de ezek nehéz találkozók. A döntetlen igazságos eredmény lett volna.”

„Sajnálatos módon a 200. mérkőzésem nem lett győztes meccs, de természetesen büszke vagyok arra, hogy ilyen sokszor pályára léphettem ebben a klubban. Továbbra is mindent bele fogok adni, akármikor is öltöm magamra ezt a mezt.”

Fernando:
„A csapat csalódott, mivel nyerni akartunk. Nem úgy játszottunk, mint az idény korábbi meccsein, de felemelt fejjel megyünk tovább és keményen dolgozunk.”

„Nem a szokásos módon játszottunk, nagyobb nyomást kellett volna kifejtenünk. Hiányzott az agresszió és a szenvedély. A mai nem a mi napunk volt.”

„Csütörtökön újabb meccs vár ránk, arra kell koncentrálnunk.”

Daniel Carriço:
„Végül mindig az apró részletek döntenek egy ilyen csapat ellen, mint a Madrid. Nem tudtuk őket megfelelő nyomás alá helyezni, így meg tudták nyerni a meccset.”

„Nem voltunk elég türelmesek. Bár a csapat erőfeszítései felől nem lehet kétség, sokkal kegyetlenebbnek kell lennünk.”

„Ha egy mérkőzésre úgy érkezel meg, hogy rossz eredményt értél el előtte, sokkal jobban koncentrálsz. Egy gólt lőttek, nálunk pedig hiányzott az agresszió.”

Ocampos

Ocampos:
„Keményen dolgoztunk a győzelemért, de apróságok miatt alul maradtunk. Csütörtökön megvan az esélyünk arra, hogy rendbe hozzuk a dolgokat.”

„Mi voltunk a jobbak a meccs nagy részében, de gólokkal lehet meccset nyerni. Ők is megérdemelték a győzelmet, hiszen végig harcolták a meccset, nekünk pedig nincs más lehetőségünk, mint arra gondolni, hogy a következő meccsen miként tudunk visszatérni a győztes útra.”

„Annak ellenére, hogy veszítettünk, volt tartása a csapatnak, de nem tudtunk betalálni. Még egy ilyen vereség után sem szabad rosszul éreznünk magunkat, hiszen mindent megtettünk. Az emberek láthatták, hogy mindenben kiegyenlített volt a meccs, de a gólok a legfontosabbak a futballban, most pedig nem lógathatjuk az orrunkat, hanem mennünk kell előre.”

„A szurkolók plusz energiát adnak neked, ezért is adunk ki magunkból mindent a pályán. Még a vereség ellenére is mindent beleadtunk, volt karaktere a csapatnak.”
 

Forrás: sevillafc.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK