Beharangozó: Sevilla – Real Madrid: Nehézsúlyú összecsapás a Sánchez Pizjuánban

A blancók az andalúz csapathoz utaznak a három pontért a bajnokság 5. fordulójában.

A Real Madrid a LaLiga ötödik fordulójának záró mérkőzésén a Ramón Sánchez Pizjuánba látogat, hogy ma este 21:00-kor a Sevilla ellen lépjen pályára. Zidane csapata egy kemény együttessel néz szembe, akik remekül kezdték az idényt, hiszen a forduló megkezdése előtt a tabella éléről várhatták az eseményeket.

Az októberi szünetig rendkívül sűrű naptárban a Real Madrid ezúttal a Sevilla ellen szándékozik begyűjteni a három pontot. A Levante elleni nagyszerű győzelmet követően a blancók még mindig veretlenek a LaLigában. Idegenben megverték a Celtát (1-3), a Villarreal ellen pedig döntetlent játszottak (2-2).

Benzema

„Készen állunk arra, hogy jó meccset játsszunk” – mondta Zidane a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján. Az edző Asensio, Marcelo, Modric és Isco kivételével mindenkivel számolhatott az edzéseken. A csapat első számú kapitánya, Sergio Ramos visszatér, miután kihagyta a hétközi BL-mérkőzést. Benzema, aki szeretné folytatni remek sorozatát, hiszen négy gólja van négy meccsen, szintén bevethető.

A Sevilla egy remek bajnoki rajtot követően fogadja a Real Madridot. Lopetegui csapata három győzelmet (Espanyol, Granada, Alavés) és egy döntetlent (Celta) tudhat maga mögött. „Nehéz környezetbe megyünk, tudjuk, hogy milyen csapattal találkozunk” – mondta Zidane. A két csapat eddig 150 alkalommal találkozott egymással a bajnokságban, a Madrid 79 győzelmet, 26 döntetlent és 45 vereséget számlál ezeken a találkozókon.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…