Zidane: Nem ütöttük meg az elvárt szintet

Házhoz ment a pofonért a Real Madrid Párizsba… A 3-0-val végződő mérkőzést követően a királyi gárda edzője értékelte a látottakat.

„Hiányzott a játékunkból az intenzitás. Ezen a szinten, ha nem tudsz nagy intenzitással játszani, akkor a saját életedet nehezíted meg. Minden egyes egy az egy elleni párharcunkat elveszítettük. Tudtuk, hogy a PSG mennyire jó csapat, de ez egy pocsék meccs volt részünkről. Jobbak voltak, mi nem ütöttük meg az elvárt szintet.”

„Jól kezdtük a mérkőzést, az első 15 percet mi irányítottuk. Utána viszont a játék minden elemében hiányzott valami. Volt két helyzetünk és szereztünk két gólt, de egyiket sem adták meg. Ez ugyanakkor nagyon kevés. Néha sok helyzetet alakítunk ki és nem tudunk betalálni, de ezúttal nem volt elég helyzetünk.”

„Most a következő mérkőzésre kell gondolnunk. Az idény még csak most kezdődött. Nem vaguynk elégedettek az eredménnyel, de most már a következő meccsre kell koncentrálnunk.”

Zidane

„A PSG jobb volt nálunk minden tekintetben. A játékuk, a középpályájuk… és ami a legfrusztrálóbb, hogy intenzitásban is jobbak voltak. Ez a leginkább aggodalomra okot adó dolog, hiszen a csapat nem játszott azzal az intenzitással, ami ehhez a sorozathoz szükséges. Szinte meccsben sem voltunk. A PSG nagyon jól játszott, szerzett három gólt, és megérdemelten nyert.”

„Nem tetszik a tény, hogy egyszer sem találtuk el a kaput, tekintve, hogy milyen támadójátékosok voltak a pályán a csapatunkban. Furcsa volt. Emiatt viszont nem aggódom, de ezekkel a játékosokkal több helyzetet kellene kialakítanunk.”

„Ami Courtois játékát illeti, mindannyian ugyanabban a csónakban evezünk, győzelem és vereség idején is. El kell felejtenünk ezt a meccset. Vasárnap egy újabb mérkőzés vár ránk, erre kell összpontosítanunk. A mai egy kollektív hiba volt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK