Ødegaard: A célom továbbra is az, hogy a Real Madrid játékosa legyek

A Real Madrid norvég játékosa, Martin Ødegaard jelenleg a Real Sociedadban szerepel kölcsönben, ahol remek teljesítményével hívja fel magára a figyelmet. A játékos egy norvég televíziócsatornának elmondta, hogy remekül érzi magát, játszani és fejlődni akar, de a célja az, hogy egyszer visszatérjen a Real Madridba.

Kölcsönjáték a Real Sociedadban: „Az előző idény végén úgy éreztem, hogy nem az lenne a megfelelő pillanat számomra a visszatérésre a Real Madridba. A fiatalabb játékosoknak, ahogy most nekem is, nagyon fontos, hogy minél több játékpercet kapjanak. Szerintem ezt Madridban rendkívül nehéz elérni. Sok a jó játékos, kemény harc folyik a helyekért. Eléggé egyértelmű volt számomra, hogy a legjobb dolog az lesz, ha újabb kölcsönjáték lehetőségét kérem, de szerintem a klub is ugyanígy gondolta, ezért el is fogadta a kérésemet. Ezért született meg olyan gyorsan minden döntés.”

Odegaard

Boldog San Sebastiánban: „Nagyszerűen érzem magam. Tényleg minden nagyon jó itt, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Beilleszkedtem, teljesen otthon érzem magam. Ez mindent könnyebbé tesz. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy jól döntöttem. Az emberek nagyon barátságosak errefelé, a játékosok nagyszerűek, az érkezésem napjáról kezdve törődnek velem. Az edző is, aki rengeteget segít. Tudja, hogy mit akar, így én is könnyebben megértem, hogy mi a feladatom a csapatban. Ez mindent megkönnyít.”

Real Madrid: „A célom még mindig az, hogy a Real Madridban játsszak. Ezért igazoltam oda. Egyszer ott akarok játszani. Ez az a hely, ahol lennem kell. Úgy érzem, hogy az elmúlt két évben sokat fejlődtem játékosként. Szerintem jobb focista vagyok, és sokkal érettebb is lettem. Idősebb és erősebb vagyok. Jobban érzem magam most, mint amikor először megérkeztem Spanyolországba. Ehhez persze a kor is hozzájárul.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK