Courtois: Nem akartunk gólt kapni

A játékosok közül Courtois, Lucas és Hazard álltak a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Courtois:
„Az első félidő fantasztikus volt, domináltunk a pályán. Voltak remek pillanataink, így kell folytatnunk a továbbiakban is. Félidőben azt tűztük ki célul, hogy elkerüljük a bekapott gólt. 3-1 lett, majd 3-2, az utolsó negyed órában pedig meg kellett őriznünk a három pontot.”

„Játszhattunk volna tovább úgy, ahogy az első félidőben, és lehetett volna 5-0 vagy 6-0, de ilyen a futball. A Levante játéka megváltozott, megnehezítették a dolgunkat. Nem gondoltunk a BL-re, izgatottak vagyunk, de ennek semmi köze a második félidőhöz. Lehet, hogy sokkal inkább a sok utazás miatt volt, amit a válogatott szünetben kellett megtennünk. Mindannyian jó formában vagyunk. Az első félidei játékunkra koncentrálunk, ezt visszük tovább a hétközi mérkőzésre, a második félidőt pedig arra használjuk, hogy tanuljunk belőle.”

Courtois

„A Levante kiváló támadókkal rendelkezik, ahogy ezt a második gólnál meg is mutatták. Egy kiváló keresztezés után lett 3-2. Egy erős fejesre számítottam, a végén pedig remek védést mutattam be, hogy megmentsem a csapatot. Ha védésről van szó, nagyon fontos a helyezkedés és a koncentráció. Azért vagyok itt, hogy a dolgomat végezzem, hogy segítsem a csapatot.”

Lucas Vázquez:
„A csapat teljes fegyverzettel ment ki a pályára. Megtaláltuk a játékunkat elől, ezt szerettük volna elérni. Az eredmény szorosabb meccset sugall, mint amilyen valójában volt. Két gólt is szereztek a második félidőben, de mi még többet is lőhettünk volna, mivel voltak helyzeteink szép számmal. Ezen az úton kell tovább haladnunk.”

„A legfontosabb, hogy a csapat élvezze a játékot a pályán. Nagy iramban játszottunk, mind védekezésben, mind támadásban, meg kell mutatnunk, hogy ezt a lehető legtovább képesek vagyunk fenntartani. Szeretünk három naponta játszani, és úgy kimenni a pályára, hogy győzni akarunk.”

Hazard

Hazard:
„Nagyon örülök, hogy sikerült pályára lépnem és megszereztük a győzelmet. Ha újra pályára lépsz egy sérülés után, az nem könnyű, de a legfontosabb ma a győzelem volt.”

„Nagyon örülök a győzelemnek és a debütálásomnak. Azóta játszani akartam már ebben a csodás stadionban, amióta ide igazoltam. A szurkolók támogattak, azt akarták, hogy élvezzem ki a pillanatot. Élvezni akarom a játékot a társaimmal, sok meccsen akarok játszani.”
„Élveztem a debütálásomat a világ legjobb stadionjában.”

„Két döntetlen után nagyon kellett ez a győzelem. Nyertünk, nőtt az önbizalmunk, most pedig két nagyon fontos meccs vár ránk: a PSG és a Sevilla elleni. Készen állunk arra, ami következik.”
 

Forrás: realmadrid.com, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK