Titkok, amikre fény derül Sergio Ramos filmjéből

A kapitányról szóló film első vetítésére tegnap este került sor, és máris megtudhatunk több érdekes részletet a magánéletét, illetve a Real Madridot illetően.

Az első találkozás Pilar Rubióval

„Nagyon vicces sztori. Három éjszaka is zsinórban róla álmodtam, amit el is mondtam a húgomnak, a sógoromnak és egy barátomnak. Mondtam nekik, hogy muszáj küldenem Pilarnak egy üzenetet vagy bármit, hogy lássuk, van-e esélyem. Úgy éreztem, hogy nem ugyanaz a kategória, mint én. Végül aztán mégis az enyém lett, és nagyon örülök, hogy mindig mellettem van. Bámulatos családot alapítottunk együtt. Sergio Junior már öt éves, Marco hamarosan három, míg Alejandro hat hónapos.”

A zene iránti szenvedélye

„A zene mindig veled van. Egyedi dolog, egy igazi életmód. A Flamenco már a gyökereimhez is kapcsolódott, a szülőföldem miatt. Ez a stílus boldoggá tesz. A zenehallgatás felszabadít, közben úgy érzem, hogy bármire képes vagyok. Szeretném, ha több időm jutna a gitározásra is. Éppen ezért volt félelmetes ötlet elmenni az El Hormigueróba (spanyol televíziós műsor, melyben Ramos gitározott és énekelt – A szerk. kieg.), hiszen nem volt túl sok időm felkészülni, ráadásul az egész műsor élő volt, ami nagy nyomást helyezett rám.”

Kapcsolata Lucas Vázquezzel

„A közös gólörömök három éve kezdődtek, amikor a Bajnokok Ligája, valamint a többi sorozat megnyerésére törekedtünk. Ez is önmagunk egyfajta felszabadítása, egy újabb adag motiváció. Sosem ünneplünk kétszer egyformán. Fogadásokat kötünk, hogy melyikünk szerez több gólt, számomra pedig személyes kihívás, hogy én nyerjek végül. Ugyanakkor, ha mindketten gólokat szerzünk, abból profitál a csapat is.”

5-1-es vereség az El CLásicón, valamint Julen Lopetegui menesztése

„Odaajándékoztuk nekik az első félidőt. Suáreznek nagy napja volt. A vereség végül pszichológiailag összeroppantott minket. Ami Julent illeti, nagyon sajnáltam, nemcsak a megállapodásunk miatt, hanem azért is, mert nagyon jól kijöttünk egymással. A futball nagyon igazságtalan volt vele. Ez egy olyan játék, ami az eredményeken alapul, amik ha ellened dolgoznak, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülsz. A menesztését követően lapoznunk kellett, el kellett kötelezni magunkat Solari mellett. Az érkezésem óta én sosem tapasztalatam még ilyen helyzetet, hiszen akkor 9. helyen álltunk a bajnokságban. A rossz eredmények után végül házon belül lett új menedzsere a csapatnak. A Real Madrid edzője állandó stressznek van kitéve, amire talán nem mindenki eléggé felkészült.”

Panenka büntetők

„Véleményem szerint nagyon nehéz kivitelezni, hiszen a kapusok többsége, főleg a tapasztaltak, az utolsó pillanatig kivárnak, mielőtt bármelyik irányba elmozdulnának. Nem könnyű az utolsó pillanatban megváltoztatni az eredeti elképzelést. A büntetők esetében egyébként a legkönnyebb mód a legnehezebb.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK