Sergio Ramos: Azok után, ami tavaly történt, újra magasba akarom emelni a BL-trófeát

Sergio Ramos Londonban, a róla szóló film közelgő bemutatójának apropóján adott interjút a Daily Mail újságírójának.

„Természetes, hogy egy ilyen hosszú, győzelmekkel és címekkel teli időszakot követően jön egy fordulópont. Igen, tavaly nem nyertünk semmit. Ugyanakkor nincs olyan eleme vagy része a csapatnak, amely belefáradt volna a győzelmekbe. Ez olyasvalami, ami egyszerűen így történt, most pedig az a dolgunk, hogy újra megtaláljuk a helyes utat. Ehhez új játékosok és emberek is érkeztek a klubhoz.”

„Mindig is hajtani fogunk a győzelmekért. Itt minden évben győzelemre késztetnek. Meg kell szabadulnunk az előző, rossz idénytől. Most még éhesebbek vagyunk a sikerekre és a versengésre. Úgy vélem, hogy jó évünk lesz, de ehhez már a kezdetektől fogva jól kell teljesítenünk.

„Bale-t egy nagyszerű játékosnak tartom, aki fontos szerepet tölt be a csapatban az érkezése óta. Ami a sajtót illeti, sok mindent lehet olvasni Bale-lel kapcsolatban, amik között közel sem igaz minden. Ugyanakkor mi ebben a világban élünk, így túl kell tennünk magunkat ezeken a dolgokon. Függetlenül attól, hogy az emberek és a sajtó mit mondott róla, úgy gondolom, hogy az idő mindent megold majd. Tiszteletben kellene tartani, hogy ki mit csinál a szabadidejében, erről egyáltalán nem kellene beszélni. A szabadidőnkben azt csinálunk, amit akarunk. Természetesnek tartom, hogy profiként alárendeljük magunkat egy csapatnak, egy klubnak, és megpróbálunk a lehető legőszintébbnek lenni. Mindenki a saját belátása szerint tesz vagy nem tesz dolgokat, így csak saját magunkon múlik, hogy tiszta lelkiismerettel megyünk-e haza vagy sem.”

„Zidane ugyanaz az ember maradt, aki a három megnyert BL-cím előtt volt. Ugyanaz az edző most is, csak több tapasztalata van.”

„Ami az Ajax elleni meccset, valamint a filmem forgatását illeti… nem tudhatod, hogy mi a legjobb pillanat egy film forgatására. Igen, ha tudtam volna előre a történteket, akkor talán három évvel ezelőtt elkezdtem volna forgatni a filmet. Úgy vélem, jó látni a futballjátékosok mögött húzódó szenvedést és azt az áldozatot is, ami szükséges egy ilyen pályafutás eléréséhez. Úgy vélem, hogy a filmet nézők egy olyan oldalamat ismerhetik meg, ami sokkal szórakoztatóbb, mintha csak a sikereket mutatnánk be.”

„Részben azért egyeztem bele a film forgatásába, hogy sikerüljön valamilyen örökséget hagyni magam mögött. Talán egy gyerek számára, akinek vannak álmai, vagy azoknak az embereknek, akik szeretnek engem, a szurkolóinknak… szeretném nekik megmutatni Sergio Ramos egy olyan verzióját, ami különbözik a pályán látottaktól. Ezáltal láthatják a szenvedélyemet, a családomat, az életem egy másik oldalát. Ez is egyfajta köszönetnyilvánítás részükre. A film ugyanakkor azok számára is több információt szolgáltathat rólam, akik elítélnek, vagy kritizálják a tetteimet.”

Forrás: Daily Mail
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK