Gareth Bale: Szomorú voltam az előszezon során

Gareth Bale nem egy szokványos átigazolási időszakon van túl, és nem is tagadja, hogy némileg csalódott a történtek miatt.

„Profi játékos vagyok, akit azért fizetnek, hogy futballozzon. Minden játékosnak vannak jobb és rosszabb időszakai, de az emberek azt mondanak, amit akarnak. Nem hallgatom meg a kritikákat, hiszen senki sem tudja, hogy miről van szó pontosan. A legtöbb ember nem ismeri vagy nem érti a helyzetet. Minden, ami történt, az a klub és köztem fog maradni.”

„Ha válaszokat akartok, akkor talán a Real Madridot kellene megkérdeznetek. A történtek nem befolyásolnak. A piac lezárult, de mentálisan nem hatott rám a nyári időszak. Továbbra is keményen dolgozok, jó dolgokat csinálok. Amikor gyengébb időszakod van, a kemény munka meghozza gyümölcsét és átsegít a helyzeten.”

„Az előszezonra visszaérkezve meglehetősen szomorú voltam, ugyanakkor nem mondom, hogy ez volt pályafutásom legrosszabb időszaka. Nem mondom, hogy a helyzet ideális, de már itt vagyok egy ideje, tudom, hogy miként kell kezelni. Emlékszem ugyanakkor, amikor Harry Redknapp irányítása alatt egy évig nem játszottam a Tottenham csapatában. A futballban hamar változnak a dolgok, minden csak idő kérdése.”

„Jó érzés volt újra betalálni a hétvégén. Teljesen fitt vagyok, jól érzem magam. Most talán erősebbnek érzem magam, mint eddig bármikor. Ahogy idősödik az ember, tanul a múltban elkövetett hibáiból. Most több megelőző munkát végzek, többet dolgozok az edzőteremben, hogy erőnlétileg jobb állapotban legyek. Nagyon jó formában vagyok fizikailag, remélem, hogy sikerül fenntartani ezt az állapotot és jól fogok játszani továbbra is.”

„Beszéltem Courtois-val arról, hogy egy interjúban golfozónak nevezett. Azt mondta, hogy csak viccelt. Az igazat megvallva, örülök ennek a becenévnek, mert nagyszerű. A futball az első számú sport számomra, ezért fizetnek, így mindig beleadok mindent. Ami a golfot illeti, az egy hobbi, és valójában mindenkinek van hobbija. Ezzel szerintem nincs semmi probléma. Az emberek túl sokat foglalkoznak ezzel, pedig sok labdarúgó golfozik. Én nagyon élvezem, mivel megnyugtat a pályán kívül, és a szabadidőmet a futball világából egy kicsit kiszakadva tölthetem.”

Forrás: mirror.co.uk
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK