2020. January 29., Wednesday

Daniela Ospina: Szeretném Jamest a Barçában látni

  • KK
  • Sept. 6, 2019, 10:14 a.m.
Daniela Ospina elemezte James Rodríguez profi hozzáállását, majd óvatosan megemlítette, hogy örülne neki, ha a kolumbiai a Barcelonában kötne ki.

Daniela Ospina, James Rodríguez ex-felesége, valamint David Ospina kolumbiai kapus lánytestvére a védelmébe vette a Madrid középpályását, azután, hogy szülőhazájában kritizálták. Hector Fabio Cruz, a kolumbiai nemzeti együttes egykori főorvosa ugyanis az elmúlt hetekben megszólalt a játékos hozzáállása kapcsán"Ez a srác fejben nagyon nincs rendben, sosem készíti fel magát rendesen a meccsekre" - nyilatkozta a főorvos. Egyetértett véleményével Ivan Rene Valenciano, korábbi kolumbiai  válogatott labdarúgó is, James egykori felesége, Daniela Ospina azonban más állásponton van az ügyben.

"Ahogy én ismerem Jamest, a legnagyobb erőssége éppen a felkészülések során tanúsított fegyelmezettsége és viselkedése" - nyilatkozta Ospina a Vbar Caracol kérdésére. - "Nem nekem kell megvédenem őt, de ez az igazság."

"James olyan személyiség, aki mindig a legtöbbet követeli meg magától" - folytatta. - "Ha valamiben bűnös, hát abban biztos, hogy túl keményen dolgozik. A kritikusok nem tisztelik őt, pedig ha James Rodríguez kiemelkedő valamiben, az éppen a fegyelmezettsége. Csak a hozzá közel állók látják, mennyi mindent tesz azért, hogy a legmagasabb szinten tudjon játszani."

James Rodríguez, Real Madrid

Jamest a nyáron több klubbal is szóba hozták, de ő végül maradt a Real Madridnál. Ospina szerint a következőképpen töltötte a Copa América utáni időszakot.

"James feláldozta a nyaralását azért, hogy egészséges és fitt legyen. A klubtól külön, egy különleges csoporttal dolgozott, hogy készen álljon. Az élet adott neki egy második esélyt, és remélem, hogy ki tudja ezt használni. Nem számítottam rá, hogy végül így alakul a helyztete, de az élet őrült fordulatokra képes."

S bár James már be is mutatkozott a habfehér gárdában, s nem is játszott rosszul, Daniela szívesebben látná őt egy másik csapatban Spanyolországon belül. "Szívesen látnám a Barcelonában" - jelentette ki. - "Ragad a labda a lábához, ez pedig a Barcelona stílusa."


  • Forrás: MARCA
  • Szerző(k): KK

Olvastad már?

Vinícius, a kivételes

Vinícius, a kivételes

Jan. 25, 2020, 6:41 p.m.

Zidane: Bale bokája kificamodott

Zidane: Bale bokája kificamodott

Jan. 23, 2020, 9:33 a.m.

Hozzászólások

Tabella