2021. June 24., Thursday

A társak búcsúüzenetei Keylor Navasnak

  • Zs. Csaba
  • Sept. 3, 2019, 12:12 p.m.
Keylor Navas az átigazolási piac zárása előtti utolsó napon hivatalosan is a PSG játékosa lett. A bejelentést követően több madridi csapattárs is érzelmes búcsút vett a közösségi médiában a Costa Rica-i hálóőrtől.

Gareth Bale: „Nagyszerű kapus, aki emberileg is a csúcson van. Sok szerencsét, barátom! Hiányozni fogsz!”

Sergio Ramos: „Sok szerencsét, Keylor, bár nem lesz rá szükséged. A mentalitásod, a munkamorálod és az emberi tulajdonságaid mindenütt magukért beszélnek majd, bárhová is mész. Hiányozni fogsz, tesó. Pura Vida mindörökké!”

Luka Modrić: „Mae! Megtiszteltetés, hogy társak lehettünk, és hogy barátok vagyunk. Nagy kapus vagy, aki emberként is igazi 10-es. Hiányozni fogsz. Sok szerencsét, és Pura Vida, barátom!”

Nacho: „A futballban az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy olyan emberekkel találkozhatunk, amilyen te vagy. A legjobbakat kívánom neked és az egész családodnak. Hiányozni fognak azok a motivációs beszélgetések… Nagyszerű Mae!”

Toni Kroos: „Hiányozni fogsz, barátom. A pályán és azon kívül is.”

Lucas Vázquez: „Néhány évnyi Pura Vida… Igazán nagyszerű vagy a kapuban, de még annál is jobb vagy emberként. A legjobbakat kívánom, barátom!”

Dani Carvajal: „Barátom, a legjobbat kívánom az új állomásodon, de tudom, hogy nem lesz szükséged semmire. Felejthetetlen éveket éltünk át együtt.”

Marcelo: „Keylor, testvérem… Csodálatos éveket éltünk át együtt, te pedig mosolyogtál napsütésben, esőben és fagyban is… Mae, a munka és az öröm élő példája vagy, aki kívül-belül óriási. Mindig a legjobbakat kívánom neked. Köszönök mindent, „Isten kulcsa”. Hiányozni fogsz, bajnok!”


  • Forrás: Twitter, Instagram
  • Szerző(k): Zs. Csaba

Hozzászólások

Tabella