Zidane: Több helyzetünket kellene kihasználnunk

A francia szakember a Villlarreal elleni döntetlen után.

„A hibák mindig előfordulnak a futballban. Jó érzéssel gondolok a mai meccsre. Az első negyed órától eltekintve, ahol nem mi irányítottunk, jó teljesítményt nyújtottunk. Ha két gólt kapsz, az a fontos, hogy vissza tudj jönni a meccsbe. Ez a mérkőzés pozitívuma. Kidolgoztunk helyzeteket, meg kell próbálnunk többet kihasználni ezekből.”

„Az első félidő utolsó 30 percében és a teljes második játékrészben mi irányítottuk a meccset. Igaz, hogy volt két helyzetük, amikből két gól született. Ez néha előfordul, nekünk pedig azon kell dolgoznunk, hogy javítsunk a védekező játékunkon. Tudjuk, hogy ha támadunk, lesznek helyzeteink. A pozitívum a reagálás, hiszen fontos, hogy ne veszítsünk.”

Zidane

„Ma a két csatáros játék volt a terv, tudva, hogy problémáik vannak középhátvéd poszton. Szerettünk volna még inkább jelen lenni Karimmal és Lukával a kapujuk előtt. Nem sikerült meglőnünk a gólokat, amiket szerettünk volna, de ebben a rendszerben is tudunk játszani, hiszen van két kiváló csatárunk. Ez magyarázza Modrić hiányát. Ma ő volt az felállás áldozata. Összességében elégedett vagyok a teljesítményünkkel és azzal, ahogy reagáltunk. Abban a tekintetben persze nem lehetünk boldogok, hogy mindig nyerni akarunk, viszont a célunk most az, hogy a következő mérkőzéssel foglalkozzunk.”

„A meccs elején hiányzott az intenzitás. Mindig fontos, hogy erősen kezdj egy találkozót. Az első félidő utolsó 30 percére feljavultunk. Még a szünet előtt elértük a szintet, ez fontos volt.”

"Örülünk Gareth két góljának, csak a pozitívumokat visszük magunkkal."

"Elégedett vagyok a rendelkezésemre álló játékosokkal."
 

Forrás: realmadrid.com, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…