Carvajal: Jól éreztük magunkat a pályán, jó irányba tartunk

Zinédine Zidane mellett Casemiro, Vázquez és Carvajal is nyilatkozott

Casemiro

„A Real Madrid mindig nyerni akar, ez a mez kötelez. Ez egy nehéz pálya. 65 percig irányítottunk, mégis betaláltak. Most így megyünk előre, egy döntetlennel, újabb pontos szerezve. A válogatott szünet elérkezett, változtathatunk a dinamikán és a mentalitáson. Tovább kell dolgoznunk.”

Casemiro

„Igazából minden hiányzik. Gólokat kellene szereznünk, védekezésben is jobbnak kellene lennünk. Ez egy csapat. Ha védekezünk, mindenki védekezik. Ha támadunk, mindenki támad. Ez a megfelelő szellemiség.”

„Irányítottuk a meccset. A 4-4-2 nem a megszokott felállásunk, de voltak lehetőségeink. Szerintem jól játszottunk, de ebben a mezben mindig nyerned kell.”

„A kritika teljesen normális, de az embereknek látniuk kell a munkát, amit végzünk. Most tovább kell dolgoznunk, hogy a lehető legmagasabbra érjünk a bajnokságban.”

Carvajal

„Jól éreztük magunkat a pályán. Sok pozitív dolgot mutattunk, birtokoltuk a labdát és helyzeteket alakítottunk ki. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy az ellenfelünk ennyiszer kerüljön helyzetbe, hiszen most is két gólt szereztek ellenünk. A csapat azonban jó irányba halad a célok teljesítése érdekében.”

„A csapat néha veszített a koncentrációjából. A célunk a győzelem volt, de csak egy ponttal távozunk, így nem vagyunk boldogok. Folytatnunk kell a kemény munkát. Ez még csak a harmadik meccsnap, fejlesztenünk kell a befejezéseinket és a védelmünket. Ki kell javítanunk a hibáinkat.”

„Nem láttam túl sokat Vinícius esetéből, de azt mondják, hogy büntetőt érdemeltünk volna. Ha azonban a VAR nem lépett közbe, valamint a bíró sem adta meg, akkor nem mondhatunk túl sokat.”

Lucas Vázquez

„Összességében jól teljesítettünk. Egyetlen dolog hiányzott, ami a legfontosabb a futballban: az eredmény. Addig fogunk dolgozni, míg nem érkeznek az eredmények is. A Levante elleni mérkőzés jó esély arra, hogy otthon, a saját szurkolóink előtt arathassunk győzelmet. Várjuk, hogy elkezdhessük a felkészülést a következő bajnokira.”

Forrás: AS, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…