Lucas Vázquez nagyon rossz játékos

A MARCA újságírója, Miguel Ángel Lara megelégelte a Lucas Vázquez kapcsán tapasztalt jelenséget, mely szerint trendivé vált a játékos gúnyolása a közösségi oldalakon.

Lucas Vázquez három Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal. Az elsőnél, Milánóban úgy ment a büntetőpont irányába az Atlético Madrid elleni tizenegyesrúgások első blanco lövőjeként, hogy közben figurázott a labdával, pörgette az ujján. A másik két döntőben nem játszott, de Zidane mindig számított rá. Nagyon. De Lucas nagyon, nagyon rossz játékos. Ezen a nyáron divattá vált nevetni rajta és kigúnyolni őt. Ez most a menő.

Lucas annyira rossz, hogy Zidane, aki semmit nem tud a futballról, mindig pályára küldi. Lucas olyan nevetségesen rossz, hogy 185 meccset játszott a Real Madridban. Biztos vagyok benne, hogy ezek közül a legtöbb sétagalopp volt. Olyannyira rossz, hogy Vicente del Bosque és Julen Lopeteguinek nem volt más választása, mint elvinni őt a 2016-os Európa-bajnokságra és az oroszországi világbajnokságra. Ezek mind azt mutatják, hogy mennyire rossz. Aztán megjött Santiago Solari, aki játszatta. Aztán visszatért Zidane, majd többet játszatta, mint bárki mást.

Lucas annyira szörnyű, hogy ő az egyedüli oka a Real Madrid tavalyi katasztrofális idényének.

Lucas

Komolyra fordítva a szót. Lehet azt gondolni, hogy Lucasnak nincs helye ebben a Real Madridban. Lesznek, akik szerint már lejárt az ideje a blancóknál. Ezt a véleményt tiszteletben kell tartani. De hatalmas különbség van az ilyen vélemény és a gúnyolódás, csúfolódás között. Az emberek támadni fogják, felhívják a figyelmet a hibáira, de soha nem említik meg, hogy mindent kiad magából a pályán. Az ilyen mértékű tiszteletlenség elfogadhatatlan. Teljesen rendben van, ha valaki azt mondja, hogy Lucasnak távoznia kell. De az edzőtök azt gondolja, hogy ő egy olyan játékos, aki mindig a maximumot nyújtja, egy játékos, aki minden egyes alkalommal jól reagált, amikor számítottak rá, akár a jó, akár a rossz időkben, egyszerű és bonyolult helyzetekben. Soha nem panaszkodik. Ugyanolyan erőfeszítéssel dolgozott a Real Madrid mezében a harmadosztályban, mint a Bajnokok Ligájában a Juventus elleni párharcban, ahol ő harcolta ki a mindent eldöntő büntetőt.

Vannak, akik azt gondolják, hogy nem elég jó, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Rendben. De azt senki nem mondhatja, hogy nem dolgozott meg keményen azért, amit a Real Madrid mezében elért. Közel 200 meccsen pályára lépni a Real Madridban nem is olyan rossz egy ilyen rossz játékostól. Ez az igazság. Azok, akik gúnyolódnak Lucas Vázquezen, talán jobban tennék, ha előbb magukba néznének, és megkérdeznék maguktól, hogy a saját hivatásukban elérték-e csak a felét annak, amit Lucas a sajátjában.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK