Keylor tárgyalásban a PSG-vel

A Real Madrid kapusa, Keylor Navas bármelyik pillanatban a Paris Saint-Germain játékosa lehet, mivel előrehaladott tárgyalásokat folytat a francia klubbal.

A MARCA értesülései szerint a 32 éves hálóőr már a napokban elutazhat Párizsba, hogy aláírja szerződését és bemutassák, mint a PSG legújabb szerzeménye.

Az információt először egy Costa Rica-i lap, a La Nacion hozta le, de azóta a MARCA is megerősítette azt.

Keylor úgy látja, hogy jobb eséllyel kaphat lehetőséget a PSG első csapatánál, mint a Real Madridban, különösen úgy, hogy Zinédine Zidane egyértelművé tette számára, hogy a csapat első számú kapusa Thibaut Courtois lesz.

Keylor Navas

Thomas Tuchel, a PSG vezetőedzője örömmel tenné meg első számú hálóőrnek Keylort, miközben a játékos magasabb fizetést is magának tudhat majd új állomásán. Ez a két dolog bizonyult döntőnek Keylor számára.

Amennyiben az üzlet megköttetik, a Real Madridnak azonnal reagálnia kell, és az utolsó napokban kapust kell igazolnia, mivel Andriy Lunin és Luca Zidane már kölcsönbe távozott, előbbi a Real Valladolid, utóbbi a Racing Santander együtteséhez.

Frissítés: Az AS idő közben ennél is tovább ment, szerintük már a megegyezés is megvan, Keylor pedig már elköszönt Zidane-tól. Az üzlet része lehet a PSG 26 esztendős kapusa, Alfphonse Areola, aki korábban a Villarrealnál is eltöltöt egy idényt. 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK