James és a fránya vádli esete

Sokaknak okozott valódi örömmámort szombaton, hogy több mint két év után James Rodríguez újra szerepelt a Real Madrid kezdőcsapatában a Valladolid ellen. A kolumbiai rendkívül aktívnak mutatkozott a támadásokban, számos lehetősége akadt a gólszerzésre, s társait is többször hozta ziccerbe. A második félidőben azonban egy régi, ám kellemetlen ismerős köszöntötte őt: a vádliproblémák. Azok a vádliproblémák, amelyek már hosszú évek óta kísértik őt, s amelyek miatt kulcsmérkőzéseket volt kénytelen kihagyni, úgy mint a tavalyi világbajnoki nyolcaddöntő Anglia ellen. Lássuk, mikor csapott még le a "vádliszörny" az elmúlt években!

2014. december 6.

A Mikulás rögtön az első madridi szezonjában kellemetlen meglepetést hozott neki: James megsérült a Celta Vigo ellen, ám szerencsére hamar visszatérhetett, a decemberi klubvilágbajnoki döntőben már ott volt a győztes csapatban a San Lorenzo ellen.

2016. október 1.

Az Eibar ellen a kezdőcsapatban szerepelt volna, ám a bemelegítés során megint gondok akadtak azzal a fránya vádlival. James akkor két hetet volt kénytelen kihagyni.

2018. január 9.

Néhány nappal azután, hogy James a második félidőt végigjátszotta a Granada ellen, fájdalmat érzett a vádlijában, és a következő egy hónapban nem tudott a csapat rendelkezésére állni.

James Rodríguez, Real Madrid, injury

2018. február 20.

Egy év telt el „tünetmentesen”, mikor is a Beşiktaş elleni BL-párharcban újra megsérült történetünk főhőse  ezúttal már a Bayern München játékosaként. Az RB Leipzig ellen térhetett vissza, miközben a világbajnokság egyre közeledett.

2018. június

James még a válogatott edzőtáborozás alatt sérült meg újra (a rend kedvéért: a vádlija  a szerk. kieg.), majd fájdalmak közepette, de játszott csapata mindhárom csoportmérkőzésén Japán, Lengyelország és Szenegál ellen is – ám kezdőként csak egyszer tudta vállalni a játékot. A legjobb tizenhat között már egyáltalán nem számíthattak rá, Kolumbia pedig ki is esett Anglia ellen tizenegyespárbajt követően.

2019. április 28.

Miután felépült boka- és térdsérüléseiből a világbajnokságot követően, James a Nürnberg ellen újra vádliproblémákkal bajlódott, s a Copa Américán való szereplése is megkérdőjeleződött.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK