Raúl: Rodrygo a felnőtt keret tagja

A Castilla vezetőedzője beszélt a brazil helyzetéről és Kubo átigazolásáról is.

Raúl González, a Real Madrid legendás csatára és a Castilla újdonsült vezetőedzője csapata 1-1-es eredménnyel végződő mérkőzése után nyilatkozott a két játékosról.

"Megtiszteltetés volt Kubót edzenem, de ő a felnőtt keret tagja volt. Minden jót kívánok neki a Mallorcában" – mondta szűkszavúan a spanyol legenda. Úgy tűnik, Rodrygo hasonló helyzetben van, mint japán társa volt: ő is a felnőtt keret tagjaként erősíti majd a Castillát, bár szó volt arról is, hogy kölcsönadják, amennyiben a klubnak sikerül szerződtetnie Neymart.

"Rodrygo ugyanabban a helyzetben van, mint Kubo volt. A felnőtt keret tagja, ám a Castilla azért van, hogy segítse a felnőtteket. Amikor velünk lesz, minden tekintetben segíteni fogjuk őt. A klub döntései nem fogják megváltoztatni a terveimet: kedden edzést tartok azoknak a játékosoknak, akik ott lesznek, nem nekem kell az átigazolásokkal kapcsolatban a döntéseket meghoznom" – magyarázta Raúl a pletykák kapcsán.

Raúlt természetesen továbbra is a legnagyobb esélyesként tartják számon a Real Madrid vezetőedzői posztjára, természetesen amennyiben Zidane újra a távozás mellett döntene.

"Jelenleg még tanulok, és egy ideig az lesz a segítségemre, ha a Castillánál is maradok. Meglátjuk, mi történik a jövőben, de jelenleg nem gondolok erre, tanulni akarok a játékosaimtól és a meccsekből. Biztosan fogok hibázni, de ki fogom javítani őket. Minden percet élvezek jelenleg, boldog vagyok a lehetőség miatt, amit a klubtól kaptam, hiszen egyetlen év alatt az akadémiai edzősködéstől a Castilláig jutottam. Jó csapatunk van, keményen dolgozunk" – foglalta össze gondolatait.

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK