Sergio Ramos: Eldobtuk a három pontot

A játékosok közül Ramos és Varane álltak az újságírók rendelkezésére a Valladolid elleni döntetlen után.

Sergio Ramos:
„Keserédes nap volt ez. Az első félidőben nagy intenzitással játszottunk, megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, de nem volt szerencsénk. Miután az első játékrészben erősen nyomtunk, a másodikban kicsit kiengedtünk és kevesebb lehetőséget dolgoztunk ki. Eldobtuk a három pontot, ami nagyon jól jött volna.”

„Nagy kár ezért az 1-1-ért. Fáj, hiszen ez volt az első meccsünk a saját közönségünk előtt ebben az idényben, győzelmet akartunk adni nekik. Tartozunk nekik, a következő meccset nyerni fogjuk. Tovább kell dolgoznunk, meg kell tanulnunk, hogy az előny birtokában hogyan védekezzünk.”

„A kommunikáció a pályán nagyon fontos. Ha egy csapattárs nyomás alatt van, a folyamatos beszélgetés megteszi a hatását. Figyeltünk a szélekre és a bekapott gólnál is próbálkoztunk.”

Ramos

„A Real Madrid mindig nyerni akar. Minden mást megpróbálunk a pályán kívül hagyni. A nyomás az előző idény után kicsit nagyobb, a dolgok akkor nem mentek jól. Izgatottá akarjuk tenni a szurkolókat, akikre mindig nagy hatással vannak a történtek és akik csalódottan mennek ma haza.”

„A keretben mindenki az edző rendelkezésére akar állni, de a döntéseket ő hozza meg. Bale és James két nagyszerű játékos. Kétségtelen, hogy kulcsszerepük lesz Zidane terveiben.”

„Neymar a világ három legjobb játékosa között van, de tiszteletlenség a kerettel szemben, ha olyan játékosokról beszélünk, akik nincsenek itt. Ha a mai eredmény nem ez lett volna, akkor ezt a kérdést fel sem tettétek volna nekem. Elégedettek vagyunk az itt lévő játékosokkal, bármely csapattal képesek vagyunk felvenni a versenyt.”

„A Madridnak szüksége van két kiváló kapusra, én pedig úgy gondolom, hogy Courtois és Keylor Navas személyében meg is vannak. Tudom, hogy ez a helyzet mind a kapusok, mind pedig az edző számára nehéz. A versenyhelyzet fontos, a Madridnak pedig a legjobbakra van szüksége. Keylor a világ egyik legjobb kapusa. Azt akarom, hogy a csapatnál maradjon, mivel nagyszerű játékos és jó barát.”

Varane:
„Nagyon jól játszottunk, jobb eredményt érdemeltünk, de tovább dolgozunk majd a javulás érdekében. Korábban is betalálhattunk volna, hogy megnyugodjunk, de későre hagytuk a gólt. Ráadásul még bekaptunk egyet utána. Jó első félidőt játszottunk, de valami hiányzott.”

Varane

„Sokba kerül nekünk, hogy nem lőttük be a gólokat, de jó dolgokat is csináltunk a pályán, sok helyzetet dolgoztunk ki. Egy kicsi hiányzott csak, de keményen dolgozunk, hogy változtassunk a dolgokon.”

„A csatáraink remekül teljesítettek. Csak egy kis szerencse és pontosság hiányzott. Pozitívnak kell maradnunk, egyre jobbá kell válnunk.”

„James remekül játszott. A labdarúgásban rendkívül gyorsan történnek a dolgok. Jónak látom a csapatot, a céljainkra koncentrálunk.”
 

Forrás: realvalladolid.com, MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Barcelona elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő, Barcelona elleni bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Lunin, Kepa, Mario…