Zidane: Keylor fontos tagja a csapatnak

A francia mester az első hazai bajnoki meccs előtt nyilatkozott. Zidane beszélt a szurkolók támogatásának fontosságáról, Keylor Navasról és a keretről is. Majd finoman megjegyezte: már alig várja, hogy vége legyen az átigazolási időszaknak.

Az első hazai meccs: "Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy nagyon izgatottak vagyunk, hiszen száz napja nem léptünk pályára a Bernabéuban. A játékosaink is nagyon boldogok, amiért a szezon kezdetén a Bernabéuban játszhatunk, a szurkolóink előtt."

A Valladolidról: "Nem lesz egyszerű meccs, a bajnokságban egy ilyen sincs, nincsenek biztos győztesek. Ma már nem mondhatod, hogy csak a Valladolid ellen lépsz pályára, és biztosan nyerni fogsz. A mai fociban ki kell menni a pályára és ott bizonyítani. A Valladolid jól kezdte a szezont, az előző évük is jó volt, bátor csapatról beszélünk, jó teljesítményt fognak nyújtani. A meccs eredménye rajtunk múlik, koncentrálnunk kell, hogy megismételjük, sőt, túlteljesítsük azt, amit Vigóban láttunk."

Keylor helyzete: "Keylor fontos tagja a csapatnak, mindig is az volt, és mindig is az lesz. Itt van velünk, ami nem itt történik, csak azt nem tudjuk kontrollálni. Játszani szeretne, részt akar venni a csapat munkájában, és bizonyítani, hogy jó játékos, akárcsak bárki más a keretben. Ő is ezért dolgozik. Ez pedig a legfontosabb egy edző számára. Mindig is vérbeli profi volt és az is lesz. Nincs változás a helyzetével kapcsolatban. Sok meccsünk lesz, játszatni fogom."

A keretről: "Holnap meccsünk van, és mind tudjátok, hogy csak ez jár a fejemben. Csak erre szabad gondolnunk, semmi másra. Azokra a játékosokra gondolok csak, akik a csapat tagjai. Holnap pályára lépünk, de persze szeptember 2-ig bármi megtörténhet. Ez minden klubnál így megy, játékosok jönnek és mennek. Már alig várom a szeptember 2-át, hogy ne tegyétek fel nekem ezeket a kérdéseket. Csakis a holnapi napra koncentrálunk, jól szeretnénk teljesíteni."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…