Luka Jović: Benzema egy nagyon érdekes támadó

Luka Jović egy szerb lapnak adott interjút, melynek részleteit több spanyol lap is átvette. A támadó egyértelműen tagadja azokat a pletykákat, melyek szerint kölcsönbe távozna, és mesél személyes motivációjáról, valamint az első benyomásairól is.

„Az olyan történetek, mint a lehetséges kölcsönszerződésem, mindig mosolyra késztetnek. A média mindig elő fog venni ilyen és ehhez hasonló sztorikat. Már hozzászoktam az ilyen pletykákhoz, hiszen végig kísértek pályafutásom kezdete óta. Elfogadtam a tényt, hogy a pletykák mindig ott lesznek, az idő majd igazolja, hogy melyiknek volt alapja közülük.”

„Zidane hisz bennem, a rólam alkotott véleménye nem változott a közös munka során. Minden egyes nap tanulok tőle. Nagyon elégedett vagyok, hiszen edzőként és játékosként is a világfutball egyik legjobbja.”

„Készen állok arra, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek a csapatért. Nem számítok arra, hogy rögtön játszani is fogok, de kemény munka és elhivatottság útján el fogom érni a céljaimat.”

„A Real Madrid mindig a címek megszerzését tűzi ki célként. Közeleg az idő, amikor meg fogjuk mutatni a teljes potenciálunkat, és bizonyítjuk, hogy mi mindenre vagyunk képesek.”

„Benzema egy nagyon érdekes támadó, akinek sokkal több tapasztalata van, mint nekem. Próbálok folyamatosan tanulni tőle. Az egyik legszebb dolog a futballban, hogy felnőttek, idősebb játékosok társaságában játszhatsz fiatalként, akiktől mindig tanulhatsz. Ami az öltözőt illeti, mindenki kedvesen fogadott, jól kijövök a csapattársaimmal. Sokszor nevetünk az öltözőben.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK