Zidane: Mindenki megtett minden tőle telhetőt a győzelemért

A Celta Vigo elleni 1-3-as győzelmet követően a Real Madrid trénere, Zinédine Zidane röviden értékelte a látottakat.

A mérkőzésről: „Sokoldalú mérkőzés volt. Tíz emberrel kellett szenvednünk a második félidőben, de boldogok, valamint elégedett vagyunk, hiszen egy nehéz pályán sikerült nyerni. Nem sok csapat képes győzedelmeskedni itt. Komplikált előszezonunk volt az eredmények tekintetében, de a fejlődés szempontjából igenis jó volt. A mai mérkőzés ennek a fejlődésnek az eredménye.”

Összeállítás: „Jól játszottunk, ez pedig a csapat érdeme. Bale és Vinícius védekező munkája nagyon fontos volt számunkra, de ugyanez igaz Iscóra és Lucasra is, akik szintén elvégezték ezt a munkát, miután pályára léptek. A kulcs a védekezés volt, tudtuk, hogy ha nálunk van a labda, akkor gondot tudunk okozni a Celtának.”

Csapatmunka: „Mindenki mögött egy nagyszerű mérkőzés van, most viszont már a szezon hátralévő részére koncentrálunk. Hazard sérülése balszerencse, hiszen szerettem volna, ha itt van velünk. Így Bale és Vinícius kezdett Karim mellett, és mindkettejüknek nagyszerű meccse volt. Mindenki megtett minden tőle telhetőt a győzelemért.”

Keretfrissítés: „Jelenleg azokkal a játékosokkal dolgozunk, akik rendelkezésünkre állnak. Most csak a következő mérkőzésre koncentrálunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…