Zidane: Készen állunk a bajnoki rajtra

Zinédine Zidane a Roma elleni, büntetőkkel elbukott barátságos mérkőzés után állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

„Kulcsfontosságú az, amit eddig tettünk. Az előszezonnak vége, a következő héten megkezdjük a bajnokságot. Készen állunk a tétmeccsekre és arra, hogy induljon a LaLiga.”

„Legyünk őszinték, nem öt védővel játszottunk. Három védő és két szélső volt. A második félidőben változtattunk. Remekül teljesítettünk a Salzburg ellen, de tudom, hogy fogunk cserélgetni, ez pedig az edző dolga. Idén ez így fog működni.”

Zidane

„Ezek a játékosok vannak itt, csak ennyi érdekel minket. Jövő héten megkezdjük a bajnoki idényt, most csak erre a mérkőzésre koncentrálunk. Bármi megtörténhet, mivel még három hét van hátra, de az igazság az, hogy ez a keretünk, én pedig hiszek a játékosaimban. Tudjuk, hogy nagyszerű idényünk lesz. Az első meccsünket szombaton fogjuk játszani. Kedden újra edzésbe állunk, készen kell állnunk szombatra.”

„Bale és James is a keret tagjai, számítunk rájuk. Bármi megtörténhet, de ebben a csapatban játszanak, nekem pedig szükségem van arra, hogy bármely ittlévő játékost beválogathassam a csapatba. James nem vett részt az elmúlt meccseken, de ez változhat. Bármi megtörténhet még bármelyik csapatnál az átigazolási időszak vége előtt.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK