Neymar egyre közelebb, de el kell adni valakit

A brazil támadó egyre közelebb, de ki lesz a távozó?

Neymar megtette a szükséges lépéseket, hogy a következő hetekben a Real Madrid játékosa lehessen. Zinédine Zidane csapata mostanra az elsőszámú esélyessé lépéett elő a brazil támadóért folyó küzdelemben. Nasser Al-Khelaifi engedélyt adott a játékos képviselőinek arra, hogy tárgyaljanak a Real Madriddal. Közel járnak már a felek az egyezséghez, miközben az is egyértelművé vált, hogy a francia bajnokcsapat vezetői nem akarják Neymart újra Barcelona mezben látni.

Neymar a PSG mezében.Ami azonban most fontosabb, hogy a Real Madridnak el kell adnia valakit, mielőtt igazolna. Gareth Bale az egyik lehetséges név a kalapban, és az egyik kulcsfigurája lehet a sikeres Neymar-üzletnek. Bale mellett Mariano és James Rodríguez szintén esélyes a távozásra, de a PSG egyértelművé tette, hogy nem fogad el játékost Neymarért cserébe. A Real Madridnak új más csapatokkal kell egyezségre jutnia a három játékost illetően.

A Bayern München, miután néhány héttel ezelőtt még letett arról, hogy Bale-t leigazolják, most újra feltűnt a kérők között. Mariano úgy tűnik, hogy a Monaco csapatába tart, míg Jamesre a Napoli és az Atlético Madrid vadászik.

James Rodríguez és Gareth Bale a Real Madrid edzésén.Közben a Santiago Bernabéu környékén egyre optimistábbak, és bíznak benne, hogy még a spanyol bajnokság indulása előtt megoldódnak az átigazolások. Ha ez mégsem sikerül, akkor szeptember 2-ig van idejük dolgozni ezen.

A Real Madrid mindig is ragaszkodott hozzá, hogy ne boruljon fel a fizetési struktúra, de közben azt is mindig szem előtt tartották, hogy legyen egy top játékosa a csapatnak, akinek a magasabb fizetését megengedheti magának a klub. Ebből a szempontból is illik Neymar a tervekbe.

A brazil támadó már kapcsolatba lépett ismerőseivel, akik a Real Madridban játszanak, és ami ennél is fontosabb, Zidane is áldását adta az átigazolásra. Most nincs más hátra, mint eladni néhány játékost. A kérdés, hogy ki vagy kik lesznek azok.   

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK