Hazard: Nagyon örülök a gólomnak

A Red Bull Salzburg otthonában folytatta a felkészülést a csapat. Eden Hazard góljával 1-0-ra sikerült is a győzni, a találkozó után a gólszerző, és az első mérkőzését játszo, Eder Militão nyilatkozott.

Eden Hazard

A mérkőzésről

"Amikor pályára lépsz, mindig meg akarod nyerni a meccset. Támadóként pedig mindig gólt szeretnél szerezni. Öt mérkőzés óta vártam erre a pillanatra, végre sikerült betalálnom. Nagyon örülök ennek."

Hazard első gólja a Real Madrid mezében.

Felkészülés

"Ez még mindig az előszezon, de úgy gondolom sokkal energikusabbak, lendületesebbek vagyunk. Tíz napunk van hátra az első bajnokiig, szóval még keményebben kell dolgoznunk. Egyetlen célunk van, hogy 100 százalékosak legyünk addig."

Eder Militão

Az első találkozó

"Különleges érzés volt először pályára lépni a Real Madrid mezében. Az első meccsem a világ legjobb klubjánál. Nagyon boldog vagyok, de még rengeteget kell tanulnom. Fiatal korom óta az volt az álmom, hogy a Real Madridban játszhatok. Hála istennek, megkaptam a lehetőséget, hogy itt legyek, ki szeretném ezt élvezni."

Militao első találkozóján a Real Madrid mezében.Az első benyomások

"Remélem, nagyszerű karrierem lesz a klubnál. Elképesztő érzés a világ legjobb védői mellett készülni nap mint nap. Bízom benne, hogy segítségére tudok lenni a csapatnak, fantasztikus játékosokkal van tele a keret. Zidane pontosan elmondta, hol és hogyan kell játszanom, és beszéltem Casemiróval is. Nem sokban különbözik ez egy edzéstől, azt tettem, amire az edző kért. Remélem, továbbra is jól fognak alakulni a dolgok."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK