Hivatalos közlemény: Jaime Seoane

Az SD Huesca hivatalos közleménye a játékos átigazolásáról.

Jaime Seoane (Madrid, 1997) az SD Huesca legújabb igazolása. A Real Madridból érkező 22 éves középpályás a következő három évre kötelezte el magát, miután a blancók és az azulgranák mindenben megegyeztek egymással.

Seoane 2006-ban érkezett meg a Real Madrid utánpótlásába, ahol 9 év alatt végigjárta a ranglétrát, majd a 2016/17-es idényt már a Castillában töltötte. Tapasztalatot szerzett az UEFA Ifjúsági Ligában, ahol 2016-ban és 2017-ben is az elődöntőig jutott. A Real Madrid első csapatában a 2017/18-as idényben debütálhatott, a Fuenlabrada ellen a Király-kupában.

Seoane

A játékos már a mai napon Míchel kezei alatt dolgozik, miután végigcsinálta az előszezont a Real Madrid első csapatával az Egyesült Államokban, ahol többször is lehetőséget kapott. Zidane azt követően kezdett el számolni vele, hogy az előző idényben 37 mérkőzésen játszott a harmadosztályban, amelyeken három gól és három gólpassz is fűződik a nevéhez. További két párharcban is pályára lépett a másodosztályba való feljutásért folyó rájátszás küzdelmeiben.

Igazi középpályás, remek labdakezeléssel, aki kiválóan olvassa a játékot és mind rövid, mind pedig hosszú átadásai pontosak. Seoane a Real Madrid utánpótlás bázisának egyik legígéretesebb tehetsége, akinek játékát mostantól az SD Huesca szurkolói élvezhetik.
 

Forrás: SD Huesca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK