Vallejo: A Real Madrid kifejezetten ajánlotta nekem a Wolverhamptont

Vallejo a következő idényt kölcsönben tölti a Wolverhampton együttesénél, így lehetősége lesz az angol bajnokságban és kupákban, illetve az Európa-ligában is pályára lépni, ami remek fejlődési lehetőség számára.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Csodásak voltak az első napjaim. A csapattársaimmal, az edzővel, minden itt dolgozóval remekül kijövök, boldog vagyok. Kell néhány nap edzés, de mielőbb a csapattal akarok lenni, hogy játszhassak.”

„A Real Madrid kifejezetten ajánlotta nekem, hogy ide jöjjek, mivel a Wolves nagyszerű munkát végzett az előző idényben. Remélem, hogy most sem lesz ez másképp. Az előző év nem volt könnyű, de rengeteged dolgozunk és szeretnénk, ha ismét jól sikerülne az idény.”

„A Wolves a bajnokság egyik alapítója, remélem, hogy jó idényem lesz náluk. Számomra nagyon fontos, hogy az Európa-ligában is szerepelünk, fontos meccsünk lesz a Crusaders FC ellen. Ha továbbmegyünk, akkor a jövőben lesznek még ilyen lehetőségeink.”

Vallejo

„Szerintem az Európa-ligával, a két angol kupával és a bajnoksággal négy kiváló sorozatban fogunk szerepelni, és úgy gondolom, hogy mindegyikben remekül teljesítünk majd.”

„A Real Madrid az angol bajnokságot is ajánlotta, mivel rendkívül erős bajnokságról van szó, kiváló csapatokkal. Szintet kell lépnem. Itt vagyok és nagyon örülök a döntésemnek.”

„Az első különbség, amit észrevettem a spanyol bajnoksághoz képest, az az edzés. Lehet, hogy rengeteget edzünk, intenzívek az edzések, de tetszik ez a módszer, mivel szerintem így jobban felkészülsz a meccsekre és ott is intenzívebb tudsz lenni. És persze a játékosok fizikálisan erősebbek itt.”

„Az első napomon próbáltam közel lenni Jonny-hoz és Adamához, de beszéltem Conorral is, és megértettem őt. De szerintem direkt lassan beszélt hozzám. (nevet) Úgy gondolom, hogy ő egy kiváló kapitány, nagyon könnyű volt számomra az első nap, mivel ő is ott volt mellettem.”

„Múlt héten ott voltam a Molineux-ban, a hangulat lenyűgöző volt. A szurkolók rendkívül szenvedélyesek, ezt pedig nagyon szeretem, mivel minden helyzetben mögötted állnak.”

„Ha kihagysz egy helyzetet, nem számít, mert a szurkolók tovább drukkolnak. És nagyon tetszik a Raúl-dal. Meg szoktam hallgatni. Nem minden nap, de meg szoktam, mert tetszik.”

Forrás: wolves.co.uk
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK