Benzema: A célunk, hogy jól kezdjük a bajnokságot

A mérkőzés legjobbjának választott, mesterhármast szerző Karim Benzema nyilatkozott az újságíróknak a Fenerbahçe elleni győzelem után.

„Fontos, hogy megnyertük a meccset. Az előszezon azért van, hogy segítsen felkészülni és felvenni a ritmust. Keményen dolgozunk, lépésről lépésre haladunk, de oda fogunk érni. Mindig nyerni akarunk, de ez nehéz. Ma győztünk, de keményen kell dolgoznunk tovább az első bajnoki meccs előtt.”

Benzema

„Ezek a játékosok nagyszerűek, mindannyian szeretnénk egyre jobb állapotba kerülni ezeken a meccseken. Ez most a legfontosabb. El kell érnünk a megfelelő szintet, hogy jól tudjuk kezdeni a bajnokságot. Jól érzem magam, de még kellenek játékpercek, hogy elérjem a megfelelő szintet. Minden mérkőzéssel és edzéssel egyre közelebb kerülünk ehhez.”

„A szurkolók szeretik, ha nyerjük a meccseinket. Még van időnk elérni a legjobb formánkat. Ma nyertünk, ennek örülünk. Ugyanezzel az elánnal folytatjuk a munkát. Szükségünk van a szurkolóink támogatására, mindannyian keményen dolgozunk, meg fogunk tenni mindent a győzelem érdekében.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK