Zidane: Azt szeretném, ha Kubo a Castilla játékosa lenne, de velünk edzene

A Real Madrid megszerezte első olyan győzelmét az előszezon során, melyhez elegendő volt a rendes játékidő 90 perce. A Fenerbahçe elleni diadalt követően Zizou válaszolt röviden az újságírók kérdéseire.

A formáról és a mérkőzésről: „Mindig a játékosaim mögött fogok állni. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó idény vár ránk. Senki sem akar három gólt kapni egy mérkőzésen, de dolgozni fogunk azért, hogy elkerüljük ezeket a helyzeteket. Öt gólt is szerzetünk, sőt akár több is lehetett volna, és a mérkőzést is megnyertük. Ez igazán pozitív dolog.”

Formáció: „4-4-2-es felállásban játszottunk, ami sokkal inkább hasonlított egy 4-4-1-1-es felálláshoz, melyben a támadó középpályás nagyobb szabadságot kap. Van néhány játékosunk, akik nem bevethetők, de a célunk az, hogy változtassunk a dolgokon. Új megközelítésre van szükségünk, erre törekszünk jelenleg is.”

Lunin: „A helyzetét azt követően elemezzük majd, hogy visszatértünk Madridba. Fontos tudni, hogy mire gondol maga a játékos. Tette és teszi a dolgát, ő a jövő játékosa. Kiválóan dolgozik. Azt hiszem, hogy a számára legjobb döntést hoztuk meg.”

Utánpótlás: „Sokan érkeztek az utánpótlásból, Kubo pedig csak most csatlakozott a csapathoz. A jövőben nagyon fontos szerepe lesz a csapatban. Ha visszaértünk Madridba, le fogok ülni beszélgetni vele. Azt szeretném, ha a Castilla játékosa lenne, de velünk edzene. Még fiatal, csakúgy, mint Rodrygo és Vinícius. Időre van szükségünk.”

Bale: „Nem igazán tudom, hogy mi történt Madridban. Én itt vagyok a játékosaimmal, és nem fogom kommentálni a történteket (Bale a Tottenham elleni vereség közben állítólag golfozni volt – A szerk. kieg.). Mi csak a csapatra gondolunk, ezért remélem, hogy edzett Madridban. Senkit sem fogok háttérbe szorítani, mindannyiunknak megvan a saját magunk felelőssége. Madridban találkozunk majd. Ami a magánéletét illeti, abba nem szeretnék beleszólni. Azért maradt Madridban, hogy eddzen, és hiszem, hogy így is tett. Kérem, ne tegyetek fel több kérdést ezzel kapcsolatban.”

Mariano: „Visszatérünk Madridba, aztán meglátjuk, hogy mi történik. Bármi megeshet augusztus 31-ig. Biztos vagyok benne, hogy már belefáradtatok a válaszaimba, engem is fáraszt, hogy mindig ugyanazt kell válaszolnom, de jelenleg ez a helyzet. Madridban fogunk foglalkozni ezekkel a dolgokkal.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK