Varane: Készen fogunk állni az idény kezdetére

A Tottenham elleni vereség után a francia védő nyilatkozott.

„Mindig nyerni akarunk, ezért dolgozunk, bízom az elvégzett munkánkban. Folyamatosan javulunk, egyre inkább formába lendülünk. Nyugodtnak kell maradnunk, hinnünk kell a munkánkban. Biztos vagyok benne, hogy meglesz a gyümölcse. Egyénileg követünk el hibákat, de ezeket lehet orvosolni.”

„Emlékszem 2017-re, amikor mindent megnyertünk, gyengén kezdtük az előszezont, több vereséggel. Mindenki tudja, hogy amikor elkezdődik az idény, az már egy teljesen más történet, de ez nem lehet kifogás. Nyugodtnak kell maradnunk, készen fogunk állni, amikor elindul az idény.”

„A minap nem voltunk versenyképesek, de ma igen, ez pedig fontos. A célunkra koncentrálunk, én pedig biztos vagyok abban, hogy javulni fogunk és ez látható is lesz. Erőnléti szempontból is jól haladunk.”

Varane

„Tudjuk, hogy még lehetnek változások a keretben, ez sosem kellemes helyzet, de el kell fogadni. Minden évben ez van. Profin kell viselkednünk, minden játékos jövője rendeződni fog.”

„Keylornak nem kell bizonyítania semmit. Tudjuk, hogy kiváló kapus, nagyon szeretjük őt. Minden poszton versenyhelyzet van. Ez jó dolog, jobbá tesz minket.”

„Nem látom, hogy Zidane aggódna. Nyugalmat áraszt, tisztában van a bennünk rejlő potenciállal. Egyénileg és csapatszinten is kezeljük a dolgokat. Tudja, hogy képesek vagyunk jól teljesíteni, az pedig teljesen normális, hogy kívülről többet várnak tőlünk, de tudjuk, hogy keményen dolgozunk és készen fogunk állni.”

„Kiváló csapatunk van, Pogba pedig remek játékos. Nagyon jól ismerem, de bízom a társaim képességeiben. Meglátjuk, hogy lesz-e még érkező, de én a jelenlegi társaimmal számolok.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK