Irány München, jön az Audi-kupa!

Az Egyesült Államok után kedden és szerdán a Bayern München házi tornáján, az Audi-kupán folytatja a felkészülést a következő szezonra a Real Madrid.

A Real Madrid július 30-án és 31-én az Audi-kupán folytatja felkészülését a következő szezonra. A csapat az elmúlt három látogatásakor győztesen hagyhatta el a Bayern München stadionját.

A Tizedik éve

A sorozat a 2013/14-es Bajnokok Ligája elődöntővel indult, ez volt a történelmi 0-4. A madridi 1-0 után Ramos és Cristiano Ronaldo is duplázott az Allianz Arenában. A klub történelmének egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a csapat azon az estén, ennél szebb csak a döntő és a Tizedik elhódítása volt.

Sergio Ramos gólöröme a Bayern München ellen.

Küzdelmes győzelem

Három szezonnal később, már Zidane-nal a kispadon utazott Münchenbe a csapat a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Cristiano Ronaldo ismét duplázott, a végeredmény 1-2.

Az utolsó találkozás

Legutoljára pedig a 2017/18-as Bajnokok Ligája szezon elődöntőjében találkoztak a felek, akkor Marcelo és Asensio góljaival szintén 2-1-es győzelmet aratott a Real Madrid.

Marcelo gólja utáni ünneplés Münchenben.

Audi-kupa

Kedden visszatér Münchenbe a csapat, ahol az Audi-kupa elődöntőjében a Tottenham lesz az ellenfél. A másik ágon Bayern München – Fenerbahçe találkozót rendeznek.

Menetrend:

Július 30. kedd
18:00 Real Madrid – Tottenham 
20:30 Bayern München – Fenerbahçe

Július 31. szerda
Harmadik helyért 18:00
Döntő 20:30

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK