2020. August 14., Friday

Sergio Ramos: Mi barátságos meccset játszottunk, ők egy döntőt

  • Gy. András
  • July 27, 2019, 10:51 a.m.
Az Atlético Madrid elleni vereség után a játékosok közül Sergio Ramos állt az újságírók rendelkezésére. A kapitány tisztában van azzal, hogy ez egy szégyenteljes vereség volt, azonban bízik a csapatban és nem vonna le messzemenő következtetéseket ebből a meccsből.

„Nyilvánvaló, hogy nem érezzük valami jól magunkat. Ez még csak a kezdet, felkészülési meccsek, amelyek arra valók, hogy elérjük a legjobb formánkat. Sokféleképp lehet veszíteni, de a mai nem tartozik ezek közé.”

„Úgy játszottunk, mint egy barátságos meccsen, hatalmas volt a különbség, frusztráltan fejeztük be a meccset. Rendkívül gyenge eredmény ez, meg kell próbálnunk elérni a megfelelő szintet.”

„A csapat továbbra is motivált, ez nem változott. Szörnyen sokat nyertünk az elmúlt időszakban, de ez már a múlt. El kell felejtenünk az előző idényben történteket, ez most az előszezon, túl korai lenne bármilyen következtetéseket levonni, megállapításokat tenni. Ugyanúgy kell dolgoznunk tovább, ahogy eddig, így folyamatosan el fogjuk érni a legjobb formánkat, ami ahhoz kell, hogy a következő idény kihívásait le tudjuk győzni.”

„A futballban az intenzitás jelenti a különbséget. Mi barátságos meccset játszottunk, ők pedig úgy játszottak, mintha ez egy döntő lenne. Nekünk is ezt az intenzitást kell letennünk a pályára minden meccsen. Jobbak voltak nálunk intenzitás, elveszett labdák, nyomásgyakorlás szempontjából, ahogy a kapu előtt is.”

Ramos

„Alapvetően még mindig a városi riválisaink, a madridizmus pedig ugyanolyan frusztrált lesz, mint mi most, hiszen nem mehetsz haza boldogan egy vereség után. Formába lendülünk, hogy megpróbáljunk a legjobb formánkat elérni a bajnokság kezdetére és a tétmeccsekre.”

„A félidőben azt mondtuk, hogy elfelejtjük az első játékrészt, ez volt a legjobb módja, hogy megpróbáljuk megnyerni a másodikat. Ismét elmondom, túl korai lenne következtetéseket levonni. Meg fogunk próbálni jó formában érkezni a tétmeccsekre. Az ilyen eredmények előfordulnak. A futballban, ha ilyen sok címet nyersz, az emberek belekapaszkodnak egyetlen idénybe. Hosszú ideje vagyok már itt, nem lehet egy vagy két meccs alapján megítélni egy szezont. Az edző elégedett a munkánkkal, most megpróbáljuk összeszedni magunkat és növelni a tempót.”

„Teljes a bizalmam a csapatban. Ennyi év után, ha úgy gondolnám, hogy ez a csapat nem képes címeket nyerni, én lennék az első, aki távozik. Maximálisan bízom ebben a csapatban és a madridizmusban.”

„Hiányolni olyanokat, akik nem igazoltak ide, vagy olyanokat, akik már továbbálltak, nem lenne igazságos a csapattal szemben. Megpróbálunk a tőlünk telhető legjobban teljesíteni a nálunk lévő játékosokkal. A csapat ügyes, évek óta együtt játszunk, ismerjük egymást, nem gondolom, hogy aggódni kellene.”

„Bale? A sajtó belőlünk él, új cikkeket kell megjelentetnetek, amelyekből néhány igaz, néhány pedig nem. De nem aggódunk azon, ami történik. Elégedettek vagyunk Bale-lel, minden játékos jövője a saját kezében van.”
 


Hozzászólások

Tabella