Vallejo közel a Wolverhamptonhoz

A MARCA értesülései szerint kölcsönben távozhat az ifjú spanyol hátvéd.

A Real Madrid távozóinak listája minden jel szerint egy újabb névvel egészül majd ki, Jesús Vallejo ugyanis nagyon közel áll a Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderershez. A médiaértesülések szerint az üzlet már lényegében megköttetett, és csak a formalitások vannak hátra. Ez azt jelenti, hogy bármikor, de legfeljebb néhány napon belül bejelentik a transzfert.

Vallejo célja egyértelműen az volt, hogy Madridban maradjon, de Éder Militão érkezése az ötödik helyre szorította őt vissza a középhátvédek rangsorában. Így nem meglepő tehát, hogy végül a játékos is rábólintott a dologra.

A tehetséges, ám sérülékeny hátvéd csupán egy évre távozik a csapattól, kölcsönben. Ez lesz a harmadik kölcsönjátéka, mióta leigazolta őt a Real Madrid. Először a Real Zaragozához került vissza további egy idényre, hogy fejlődjön, később pedig az Eintracht Frankfurtnál szerzett magas szintű tapasztalatot.

Mivel a szerződése 2021-ig szól, egy évvel annak lejárta előtt tér majd vissza a spanyol fővárosba, hacsak nem történnek addig fejlemények. Ez érdekes szituáció lehet a játékos és a klub szempontjából is.

Vallejo egyébként sérülései miatt mindössze hét mérkőzésen lépett pályára a tavalyi szezonban, összesen 311 percet játszva.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK