A Real Madrid kifut az időből Pogba ügyében

A MARCA foglalta össze a helyzetet a játékos lehetséges szerződtetése kapcsán.

A Real Madridnak mindössze 15 napja maradt arra, hogy megvalósítsa a Zidane idei kívánságlistájának élén álló Paul Pogba átigazolását.

Ha a királyi gárda még az angol átigazolási időszak zárása előtt le szeretné igazolni a francia világbajnokot, komoly összeget kell fizetnie érte a Manchester Unitednek. 

Három hónapnyi, a játékos és a madridi klub közötti egyeztetést, valamint az angol klubnál történő puhatolózást követően úgy tűnik, holtpontra jutott az ügy. Zidane azonban mindenáron a csapatában akarja tudni a középpályást, Florentino Pérez pedig igyekszik teljesíteni a francia edző kívánságát. A United nem fog engedni a 180 millió eurós vételárból, de a Real Madrid elnöke reménykedik benne, hogy békés eszközökkel, illetve Pogba segítségével tető alá hozhat egy olyan megállapodást, amely mindegyik fél számára megfelelő. 

Pogba

A transzfer kulcsa
Pogba, Mino Raiola, Florentino Pérez és Jose Ángel Sánchez készítik elő az üzletet. A játékos profi módon viselkedik a manchesteri csapat ázsiai túráján, miután közölte Ole Gunnar Solskjærral, hogy távozni akar az együttestől. 

Pogba mindeddig nem szólalt meg a klubváltás kapcsán, de lenyilatkozta már idén nyáron, hogy új kihívásra vágyik. Raiola is közölte a United vezetőségével, hogy Pogba a Real Madridhoz akar szerződni, de eddig csak negatív válaszokat kapott. 

Ami Pérezt és Sánchezt illeti, ők már tapasztaltnak számítanak az utolsó pillanatban megvalósuló klubváltásokat illetően, most pedig augusztus 8 lebeghet a szemük előtt. A vörös ördögöknek Pogba távozása esetén mindenképp szükségük van valakire a francia pótlására, ezt pedig ők is csak az angol átigazolási időszak zárása előtt tehetik meg. 

Zidane szándékai egyértelműek
Nem titok, hogy Zidane nagy rajongója a világbajnok játékosnak, de az átigazolása ettől még nem lesz könnyebb.

A beszámolók szerint az angolok a Lazio szerb labdarúgóját, Sergej Milinković-Savićot szemelték ki arra az esetre, ha a középpályás távozna, ez pedig reményt adhat a blancók vezetőedzőjének. 

A MARCA először március 30-án számolt be a klub érdeklődéséről, Zidane pedig megerősítette a szándékát a játékos leigazolását illetően. A francia mester szavait idézzük az alábbiakban:

„Szeretem Pogba játékát, ebben nincs semmi újdonság. Ismerem őt személyesen, különbözik a többiektől, valami olyat tud nyújtani a képességei által, amit nagyon kevesen. Tudja, hogyan kell támadni és védekezni. De nem az én játékosom, egyelőre a United futballistája, ezt pedig tiszteletben kell tartanom. Mindig elmondtam, ha egyszer elhagyja Manchestert, szívesen látnám a Real Madridnál.”

Solskjær azonban eltökélt, hogy Pogbát az Old Traffordon tartsa, és kinyilvánította, hogy köré akarja építeni a csapatát. 

Pogba minden kétséget kizáróan a Real Madridhoz akar szerződni, de az angolok ellenállása azt jelenti, hogy ez az ügy bár zátonyra még nem futott, egyelőre parkolópályán van. 
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK