Zidane: Reméljük, hogy Marco sérülése nem súlyos

A francia mester az Arsenal elleni felkészülési mérkőzés után is a sajtó rendelkezésére állt. A beszélgetés során szóba került a találkozó, Asensio sérülése, Bale, Ceballos, és még néhány játékos.

„Nagyon jól kezdtük a meccset, majd elveszítettünk egy játékost, még a találkozó korai szakaszában. 10 emberrel is jól mentünk, aztán az ellenféltől is kiállítottak egy játékost. Jó képet mutattunk magunkról, kiegyenlítettünk a második félidőben. Még mindig a felkészülési időszakban vagyunk, tudjuk, hogy sokkal jobb lesz a játékunk. Sokat javultunk ma.”

„Még csak most kezdünk belerázódni, gondolnunk kell a játékosaink egészségére. Jól dolgoztunk Montréalban, három meccsre érkeztünk ide, vigyázni akarunk a játékosainkra, egyenlően akarjuk elosztani a perceket.”

„Marco miatt aggódunk. A térdével van gond, azonnal kórházba vitték, hogy megvizsgálják. Meglátjuk. De nem nézett ki jól a dolog. Ez most egy visszaesés nekünk, elveszítettünk egy játékost, eléggé megviselt minket. Aggódunk Marcóért, reméljük, hogy a legkevésbé komoly a sérülése.”

Zidane

„Bale itt van, nem tudom, mi fog történni. Ma játszott, akart játszani és remekül dolgozott. Jó teljesítményt nyújtott, elégedett vagyok vele. Ma velünk akart lenni, normálisan edzett és játszott is a meccsen. Én hozom a döntéseket, egy félidőt játszott. Meglátjuk, hogy mi lesz. Semmi nem változott, a helyzetet ismeritek. Még mindig velünk van ebben a szakaszban.”

„Elégedett vagyok Marcelóval, jól dolgozott, rendkívül fókuszáltnak tűnik. Lenyűgöz a munkája. Semmi nem változott, ő egy kivételes játékos, számítunk rá.”

„Benzemával is elégedettek vagyunk, ahogy Hazard-ral és a többiekkel is. A fiatalok is remek munkát végeznek. Készülünk a tétmeccsekre. Néhányan kaptak még több percet ma, ez a tervünk ezen a három meccsen.”

„Mariano? Nincs semmilyen tervem. Itt van velünk, dolgozik, nekem pedig össze kell állítanom a csapatot. Nem játszott még, de meglátjuk, hogy mi lesz.”

„Ceballosszal kapcsolatban még semmi sem hivatalos. A klub dolgozik rajta, a következő napokban meglátjuk.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK