Odriozola: Örülök, hogy visszatértem

A Real Madrid tizenegyesekkel győzte le az Arsenal együttesét az ICC keretein belül megrendezett összecsapáson, ami a blancók második felkészülési meccse volt. A játékosok közül Odriozola és De la Fuente, illetve a mérkőzés legjobbjának választott Marcelo állt az újságírók rendelkezésére.

Odriozola:
„Nagyon boldog vagyok, három hónapig voltam partvonalon az operációm miatt, jó érzés újra visszatérni a pályára.”

„Örülök, hogy a csapat része lehetek. Nehéz hónapokon vagyok túl, de a visszatérés energiával és erővel tölt el. Biztos vagyok abban, hogy jó idény vár ránk.”

„Még jól jöhet az idény során, hogy két középcsatárral játszunk. Karim, amellett, hogy 9-es, remekül össze tud dolgozni a támadókkal, érdekes opció lesz.”

Odriozola

„A magam és a csapat nevében a legjobbakat kívánom Marcónak. Közelről láttam az esetet, úgy tűnt, hogy van valamilyen sérülés. Nagyszerű játékos, jó ember, a legjobbat érdemli. Remélhetőleg nincs baj.”

„Bale nekem mindig úgy tűnt, hogy rendben van. Sokat beszélnek róla, de tudja, hogy miként kezelje ezt, a napi munkára koncentrál. Ma gólt szerzett és nagyszerű második félidőt játszott. Száz százalékosnak tűnt. Jó ember, nagyszerű játékos. Úgy tűnik, hogy a napi munkával és a csapattal foglalkozik.”

De la Fuente:
„Minden utánpótlás játékosnak kiváltság, hogy az előszezont a világ legjobbjaival töltheti. Nagyon élvezem, rengeteget tanulok mindegyiküktől. Elégedettek vagyunk a meccs alakulásával.”

„Aggódunk Asensio miatt. Remélhetőleg nem történt baj. Ez a mai nap negatívuma, mindannyian sok erőt küldünk neki.”

„Az Atlético elleni derbi akkor is ugyanolyan élmény, ha utánpótlás játékos vagy, ha barátságos meccs, ha tétmeccs. A győzelemért fogunk játszani, nem is tehetünk mást.”

„Az én csapatom a Castilla, de megtiszteltetés az előszezont Zidane-nal és az első csapattal végigcsinálni. Mi egy olyan legendával állítunk össze egy csapatot, mint Raúl, meg kell próbálnunk felkerülni a másodosztályba. Raúl maga a Real Madrid, nagyon örülünk, hogy ő az edzőnk.”

Marcelo

Marcelo köszönő szavai, miután megválasztották a mérkőzés legjobbjának:
„Mindig öröm az ICC mérkőzésein játszani. A Madrid DNS-ébe be van égetve, hogy sosem adjuk fel. Egy félidőt emberhátrányban játszottunk, végül pedig sikerült előhoznunk a küzdőszellemünket és megnyerni a meccset. Mindig nagyszerű ilyen közel tudni magunkhoz a szurkolókat. Bárhová is érkezzünk, jól fogadnak minket, érezzük a támogatásukat. A mai győzelem az övék.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK