Kubo: Az eredménnyel nem vagyok elégedett, de örülök, hogy debütálhattam

A Real Madrid 3-1 arányú vereséget szenvedett a Bayern ellen, az előszezon első mérkőzésén. A találkozó után két debütáns, Kubo és a madridi gólszerző, Rodrygo állt az újságírók rendelkezésére.

Kubo:
„Elveszítettük az első meccsünket, ennek nem örülök. Viszont nagyon elégedett vagyok, hogy debütálhattam a Real Madridban.”

„Nincs túl sok japán játékos az európai bajnokságokban, a Real Madridnál pedig kizárólag én vagyok, ezért is örülök annak, hogy ennyire szeretnek. Nagyon örülök, hogy képviselhetem Japánt a Real Madridban, de még csak egy meccset játszottam, haladnom kell tovább. Egy olyan klubnak, mint a Real Madrid, rengeteg szurkolója van minden országban, ez pedig nagy lökést tud adni.”

"Tudom, hogy mi zajlik a hazámban. Hatalmas figyelem hárul rám, ez pedig nem igazán tetszik. Én csak a játékra gondolok."

"Zidane azt kérte, hogy játsszunk gyorsan és tartsuk nyomás alatt az ellenfelet. Jól érzem magam, bárhová is tegyen a pályán."

"Hogy Bale elbúcsúzott-e? Nem, hiszen a játékosunk. Nem tudom, hogy mi történik. Nem én vagyok az, akinek ebben véleményt kell mondania. Én csak annyit tudok mondani, hogy Bale egy kiváló játékos."

Kubo

„A csapattársaim nagyon barátságosak, sokat beszélnek velem, emiatt otthon érzem magam. Ami a leginkább lenyűgözött, az a minőség, amit ezek a játékosok képviselnek, de Zidane mentalitását is meg kell említenem.”

Rodrygo:
„Nagyon örülök, hogy magamra ölthettem a Real Madrid mezét, függetlenül az eredménytől. Boldog vagyok, hogy betaláltam. A Real Madridban játszani óriási felelősség, de mindig készen kell állnom, folytatni fogom a kemény munkát.”

Rodrygo

„Leginkább az edzések leptek meg. A világ legjobb játékosairól beszélünk, örülök, hogy velük játszhatok. Érkezett néhány új játékos, fel kell még vennünk a tempót, az egész csapattal együtt kell dolgozunk, ez a legfontosabb.”

"Azért így lőttem meg a labdát, mert nagyon magas volt a Bayern fala. Nem volt hely máshol."

"Örülök, hogy Zidane az edzőm. Azt mondta, hogy új dolgot próbálok ki. Általában a széleken játszom, de most sokkal inkább középen játszatott engem. Azt mondta, hogy megvan hozzá a képességem."
 

Forrás: realmadrid.com, MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK