A vezetők megállapodtak: A középpályára mindenképp érkezik valaki

Florentino Pérez már lebonyolított néhány átigazolást a nyár folyamán, tekintettel arra, hogy Zinédine Zidane teljesen megreformálja a keretet, de még mindig van feladat. A klub meg fogja tenni a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a középpályát még az idény megkezdése előtt tovább erősítsék.

Miközben a Real Madrid még egyetlen percet sem játszott a Kanadában eltöltött előszezon alatt, az utazás legfontosabb 90 percére már valószínűleg sor került, amikor is a klub három legfontosabb vezetője megtartotta találkozóját.

A Ritz Carlton Hotel falai között Florentino Pérez, José Ángel Sánchez és Zinédine Zidane ült össze egy 90 percig tartó találkozóra, hogy megbeszéljék az átigazolási időszak hátralévő teendőit.

Zidane-t tájékoztatták, hogy bár nagy vágya Pogba megszerzése, az lényegében szinte lehetetlen lesz ezen a nyáron, hiszen a Manchester United nem akarja eladni sztárjátékosát. Pogba továbbra is a francia edző első számú célpontja, de hacsak nem történik csoda, a középpályás nem fogja a habfehér mezt viselni a 2019/20-as idényben.

Zidane és Florentino

A blancók hisznek abban, hogy Pogba minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy már idén nyáron a Real Madrid játékosa legyen, de ők nem fogják bátorítani, különösen úgy, hogy Christian Eriksen és Donny van de Beek még mindig elérhető alternatívák.

A három vezető egyetértett abban, hogy a középpályát meg kell erősíteni, hiszen jelenleg Toni Kroos, Casemiro, Fede Valverde és Luka Modrić a lehetséges opciók a pályarész közepére.

Zidane nem akarja, hogy James Rodríguez a csapat tagja maradjon, ő egyértelműen átadólistán van, Dani Ceballos pedig bármikor az Arsenal vagy a Tottenham csapatába kerülhet kölcsönbe. Isco maradni akar, de a klub meghallgatja az érte érkező ajánlatokat. Zidane nem kezeli őt igazi középső középpályásként, ezért is akar annyira még egy igazolást.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK