Raúl megkezdte a munkát a Castillával

A mai napon a foghíjas és átalakulóban lévő Real Madrid Castilla is megkezdte az előszezont.

A Real Madrid Castilla kedden új edzővel kezdte meg az előszezont, hiszen Raúl González lett a csapat trénere, miután az U15-ös korosztályos csapat éléről áthelyezték a klub második számú csapatának edzői székébe. A legenda célja az, hogy egy sikeres idényt produkáljon a csapat a spanyol harmadosztályban. Ebben Alberto Garrido mint másodedző, Nacho Sancho és Víctor Paredes mint erőnléti edzők, valamint Mario Soria mint kapusedző lesznek a segítségére. A Castilla első edzése előtt Ramón Martínez, a futballrészleg igazgatója is köszöntötte a játékosokat.

Az előszezont megkezdő csapat teljesen más képet mutat majd, mint az idény első tétmeccsén a Las Rozas ellen augusztus 25-én pályára lépő alakulat. A csapat két legnagyobb sztárja, Rodrygo Goes és Takefusa Kubo jelenleg Kanadában tartózkodik a Real Madrid első csapatával, az Oviedótól visszahozott Javi Hernández, illetve Diego Altube, Jaime Seoane, Álvaro Fidalgo és Adrián de la Fuente társaságában.

Raúl

Raúl jelenleg mindegyikükre számít, bár van rá esély, hogy Seoane a nyáron távozni fog.

Az U19-es Európa-bajnokság miatt Víctor Chust, Miguel Gutiérrez és Antonio Blanco sem érkezett még vissza, ráadásul Raúl még az első számú kapus kapcsán sem hozott döntést, mivel sem Moha, sem Javier Belman nem győzte meg teljesen. (Eltérő információk szerint Javier Belman meghosszabbította szerződését, és Raúl választása rá esett – a szerz. kieg.)

Miguel Baeza, Mario Gila és Rodrigo is felkerült a Castillába a Juvenil A-ból, Franchu pedig hosszú térdsérülése után tér majd vissza. Új érkező még Fernando Delgado Guerrero, aki a Rayo Majadahondától, illetve Guillem Rodríguez, aki az Unió Atlètica d'Hortától igazolt át a Castillába.

A csapatra hét mérkőzés vár az előszezonban, mindegyik idegenben: Gimnástica Segoviana (július 24), Mirandés (július 27), Pontevedra (augusztus 1), Lugo (augusztus 3), Alcorcón (augusztus 7), Tenerife (augusztus 10) and Burgos (augusztus 18).

A Castilla a Segunda B négy regionális csoportja közül az I-es csoportban van, így galíciai, asztúriai, baleári és madridi csapatokkal fog találkozni, közöttük a Las Palmas B és a Melilla együttesével.

A Castilla előzetes kerete (Rodrygo és Vinícius nélkül):

Kapusok Kor Középpályások Kor
Altube 19 Alberto 20
Belman 20 Ayoub 21
Moha 19 Blanco 18
    Feuillassier 21
Védők Kor Fidalgo 22
Chust 19 Gelabert 18
Dani Fernández 22 Guerrero 17
De la Fuente 20 Kubo 18
Fran García 19 Martín Calderón 20
Javi Hernández 21 Miguel Gutiérrez 17
Javi Sánchez 22 Seoane 22
Manu Hernando 20    
Sergio López 20 Támadók Kor
Zabarte 20 Augusto 20
    Cristo 21
    Pedro 19
    Rodrigo 19

 

Forrás: MARCA, AS, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK