2020. July 15., Wednesday

Ceballos közel az Arsenalhoz

  • Gy. András
  • July 16, 2019, 2:55 p.m.
A Real Madrid egyelőre nem akarja eladni Dani Ceballost, és a fiatal spanyol sem szeretne végleg távozni a csapattól, így az egy éves kölcsönszerződés mindkét fél számára elfogadható lehet. A lehetséges célállomás az Arsenal.

Dani Ceballos egyre közelebb kerül a Bernabéu kijáratához, a legújabb hírek szerint pedig az Arsenal az, aki tárt karokkal várja.

Ceballost korábban már az AC Milan és a Tottenham együttesével is összeboronálták, azonban most az Arsenal is felmerült, mint lehetséges célállomás a 22 éves spanyol számára.

Ceballos

A Madridnak meg kell szabadulnia néhány kerettagtól, legalább öt játékossal szeretnének még megrövidíteni a keretet az idénykezdés előtt, hiszen jelenleg 30 tagja van a keretnek, a La Liga pedig 25 főt engedélyez. Ceballos eladása nem prioritás, hiszen bár nem szerepel Zidane elsődleges terveiben, korábban már bizonyította, hogy kiegészítő emberként is lehet rá számítani, de ha a Real Madrid nem tud olyan nagy nevektől megszabadulni, mint Gareth Bale, James Rodríguez, esetleg Isco vagy Asensio, úgy Ceballos annyira hátra kerülhet a választási sorban, hogy akár még a Castillába is visszasorolódna.

A Real Madrid a dolgok jelenlegi állása szerint nem akar véglegesen megválni a játékostól, egy kölcsönszerződéssel tökéletesen elégedettek lennének. Ez az Arsenal számára is megfelelő lenne, hiszen Unai Emery korlátozott anyagi lehetőségekkel rendelkezik, ezért olcsón vagy kölcsönbe megszerezhető játékosokat keres.


Hozzászólások

Tabella