Marcelo: A lelkesedésem sosem fog alábbhagyni

A brazil hátvéd a Realmadrid TV-nek adott villáminterjút a tegnap délutáni tréning végén.

Marcelo a tizennegyedik szezonját kezdi meg a Real Madridnál. A második számú kapitány, aki eddig 486 lejátszott meccsel és 20 trófeával büszkélkedhet, vidáman nyilatkozott az előszezon első napjait követően.

 „Az első néhány nap mérlege pozitív. Az edzések nagyon kemények, ahogy az előszezonokban mindig. A célunk egyértelmű; keményen dolgozunk és a legjobbat nyújtjuk, hogy minden trófeáért harcban lehessünk az idény során. Ha fizikailag jó formában vagyunk, az hatalmas segítség lesz az előttünk álló hónapokban.”

 „Ahogy azt mindig mondom, számomra egy valóra vált álom a világ legjobb klubjánál játszani. Ez lesz a tizennegyedik idényem a csapatnál, de most is olyan lelkes vagyok, mint az érkezésemkor. Ez sosem fog alábbhagyni.”

 „Már nagyon várjuk az előttünk álló évet, és természetesen mindent szeretnénk megnyerni. Tényleg nagyon örülönk annak, hogy végre elkezdhettük a kemény munkát, amivel majd örömet szerzünk a szurkolóinknak. Tudjuk, hogy a szezon még nem kezdődött el, de azért dolgozunk, hogy az első naptól kezdve kifogástalan teljesítményt nyújthassunk.”

 „Én mindig próbálok segíteni az új játékosoknak. Az a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat. Itt vagyok, és bármiben a rendelkezésükre állok, de nem csak én, hiszen ott van Sergio, Karim, Raphä, Nacho… mi, akik már régóta itt vagyunk, segítünk az újaknak, hiszen ők jelentik a Real Madrid jövőjét.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK