2020. February 25., Tuesday

Hivatalos: Iker Casillas a Porto sportvezetésének tagja lett

  • Gy. András
  • July 15, 2019, 12:53 p.m.
Az FC Porto hivatalos közleményben jelentette be, hogy Iker Casillas a sportvezetés tagjaként folytatja felépülését.

Miközben Iker Casillas számára a szívroham utáni felépülés szakasza zajlik, a spanyol legenda sportvezetői pozíciót tölt majd be az FC Porto együttesénél. A kiváló kapus elsődleges feladata az lesz, hogy a játékosok, az edző és a vezetőség közötti összekötő kapocsként biztosítsa a zökkenőmentes munkát, de a klub további feladatokkal is megbízhatja majd.

Iker Caillas

„Teljesen mást fogok csinálni, mint amit általában szoktam, hiszen nem a pályán leszek. Megpróbálok összekötő kapocs lenni a csapat és a klub között. Az edző beszélt velem akkor, amikor az eset történt, és azt mondta, hogy szeretné, ha velük maradnék, közel a játékosokhoz, a legfiatalabbak közelében, mivel sok változásra lehet számítani. Meg fogom próbálni a legjobbamat nyújtani annak érdekében, hogy segítsem a társaimat.” - nyilatkozta Iker a klub hivatalos tv-csatornájának.

„A lehető legjobb módon fogunk felkészülni az idénykezdetre. Már dolgoztunk néhány hetet, de bőven van még időnk az első tétmeccsünkig. Reméljük, hogy nagyszerű idény vár ránk, melynek során megnyerhetjük a bajnokságot, a kupákat és a BL-ben is a lehető legjobban szerepelhetünk.” - fejezte be mondandóját a legenda.


Hozzászólások

Tabella