Antonio Iriondo: Álvaro volt a mi Iniestánk

Antonio Iriondo edzőként a másodosztályig vezette a Rayo Majadahonda együttesét. Álvaro Fidalgo, a Real Madrid utánpótlásának egyik 1997-ben született kiválósága is játszott a kezei alatt, aki jelenleg épp Montreálban próbálja meggyőzni a tudásáról Zinédine Zidane-t és stábját.

„Mindig azt mondtam, hogy ő a mi Iniestánk” – mondta a szakember.

„Ha a lányom fiatalabb lenne, azt mondanám neki, hogy Álvaro az a srác, akit minden apa szeretne a lánya mellett tudni.”

„Álvaro kivételes személyiség.”

Az Iriondo irányítása alatt a Rayo Majadahondánál eltöltött időszak fordulópontnak bizonyult a fiatal spanyol karrierjében, hiszen képes volt rengeteget fejlődni ez idő alatt, amit azóta sem hagyott abba.

Fidalgo

A Real Madrid felnőtt csapatának középpályájára bekerülni nem lesz könnyű feladat, de edzője szerint megvan az ehhez szükséges mentális erő a srácban.

„Ha azt mondom, hogy nagyon jól bánik a labdával, akkor fejben még ennél is jobb” – mondta Iriondo.

„Tökéletesen tisztában van azzal, hogy az első a csapat, így a csapat segítésének céljával játszik.”

„Nagyon jó lenne látni, hogy megkapja a bizonyítási lehetőséget a Real Madridban, az pedig majd úgyis elválik, hogy jobbak-e nála a többiek.”

Fidalgo egyébként futballista családból származik, nagyapja Rafael Fidalgo a Langreo és a Real Oviedo játékosa volt. Álvaro a futball mellett tanulmányaira is nagy hangsúlyt fektet, jelenleg ügyvédnek készül, és azt reméli, hogy elszántsága jó teljesítményt eredményez majd Kanadában.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK