Maradona Junior: El a kezekkel apám 10-es mezétől!

Diego Maradona Junior, az argentin legenda fia elmondta véleményét James Nápolyba igazolásával, illetve a 10-es mez újbóli kiosztásával kapcsolatban.

A kolumbiai középpályás feleslegessé vált a Real Madrid számára, és könnyen lehet, hogy Olaszországban folytatja pályafutását, azon belül is Nápolyban, az Ancelotti irányította Napolinál.

„Minden alkalommal beírom a James által posztolt képek alá, hogy igazoljon a Napoliba.” – mondta Maradona Jr. a MARCA-nak.

James

„Folyamatosan nyomás alatt tartom, nemrég kedvelte is az egyik kommentemet. Álom lenne, ha James a Napoliba jönne. Egy ilyen minőségű, ilyen bal lábbal rendelkező játékos jobbá tehetné a csapatot.”

„A város tárt karokkal várná, én pedig biztos vagyok abban, hogy képes lenne a legjobb formáját hozni.”

A tárgyalások folytatódnak a Napoli és a Real Madrid között, az olaszok kölcsönvennék a kolumbiait.

„Ahogy én tudom, már előrehaladott állapotban van az ügy. Már csak a hogyan a kérdés. Minden más kész.”

Az idősebb Maradona sikeres időszakot töltött a Napolinál a 80-as és 90-es években, ahol aztán ikonikussá is vált. Fia figyelmeztette Jamest a visszavonultatott 10-es számú mez kapcsán.

Maradona és fia

„Hozzá ne érj a 10-es mezhez. Ez a család magántulajdona. Édesapámé.”

„Higuaín, majd Insigne érkezésekor is lehetett hallani pletykákat, hogy megkapják a mezt, de ennek az NBA-hez hasonlóan kellene mennie. Ha egyszer visszavonultatsz egy mezt, azt többé nem használhatod.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK