Militão: Azonnal igent mondtam a Real Madridnak

Éder Militão megtartotta első sajtótájékoztatóját a Real Madrid játékosaként. A fiatal brazil az interjú végén megszédült, így a legutolsó kérdésre már nem válaszolt. A hírek szerint a rosszullétet az okozta, hogy a játékos Madridba érkezése, vagyis hajnali 4 óra óta nem evett, komoly baj nincsen.

„Ez egy érzelmes pillanat és egy rendkívül különleges nap nekem és a családomnak. Nagyon magas szintre értünk, a világ legjobb klubjában vagyok. Ez egy nagyon különleges nap, boldog vagyok, hogy megérkeztem a Real Madridba.”

„Nagyon gyorsan történt minden az életemben. Rövid időt töltöttem a São Paulóban és a Portóban. Most a világ legjobb klubjában vagyok, örülök, hogy itt lehetek. Nem fogok elkényelmesedni. Nagyszerű munkát akarok végezni a megfelelő hozzáállással. Minden lehetségest megteszek majd, hogy ezen a szinten maradhassak.”

Militao

„A szurkolók egy rendkívüli versenyszellemmel ellátott játékost láthatnak majd, aki mindent meg fog tenni ezért a mezért, és aki minden egyes meccsen úgy játszik, mintha az lenne az utolsó. Jó idényem lesz, sok örömöt fogok hozni a szurkolók életébe.”

„Sokoldalú játékos vagyok, aki mindig a játék szeretetéért játszik, és aki nem szeret veszíteni. Mindig a legjobbamat akarom nyújtani. Versengő típus vagyok.”

„Még nem beszéltem Zidane-nal, de alig várom, hogy vele dolgozhassak. Remélem, hogy minden jól alakul és remek munkát tudunk végezni. Nem gondolkodtam mezszámon.”

„Amikor hallottam a híreket, nagyon boldog voltam. Láttam, hogy a kemény munkám kifizetődik. Nem gondolkodtam kétszer, azonnal azt mondtam, hogy jönni akarok. Már láttam magam, ahogy a legjobb klubban játszom, remek érzés, ha egy ilyen csapat akar téged a keretébe.”

„Casillas és Pepe beszélt nekem a kultúráról, a mindennapokról. Elmondták, hogy érkezzek csendesen, dolgozzak keményen és folyamatosan fejlődjek, hogy itt maradhassak.”

„Azért jöttem, hogy dolgozzak. Tudom, hogy nem lesz könnyű dolgom, de megteszek mindent, amit az edző kér tőlem. Ha megadja a lehetőséget, jó munkát végzek majd. Az, hogy kezdő leszek-e vagy nem, az edző döntése. Bárhogy is dönt, én elfogadom. A döntés az övé.”

„Természetesen van nyomás. Ez egy hatalmas klub. De ez jó dolog. Mindig van nyomás, de remélem, hogy jó idényem lesz. Leginkább a BL-t szeretném megnyerni.”

„A Portónál remek idényem volt. Az érkezésemkor örömmel fogadott a csapat, a lehető legjobb fogadtatásban részesítettek. Az első mérkőzéstől kezdve hittek bennem, köszönöm nekik, hogy velük játszhattam, és köszönök mindent, amit tőlük tanulhattam. Örülök, hogy átélhettem ezt az időszakot.”

Militao

Arbeloa:
„Itthon vagy. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy te és a családod nagyon jól érezzétek magatokat. Ez a klub egy futballista számára a legnagyobb kihívás, de biztosak vagyunk abban, hogy a tehetségeddel, kemény munkával és a szurkolók támogatásával hatalmas dolgokat érsz majd el. Sok szerencsét. Üdvözöllek a világ legjobb klubjában. Üdvözöllek a Real Madridban.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK