Florentino Pérez: A pillanat, amire egész életedben vártál, elérkezett

Éder Militãót bemutatták a Santiago Bernabéu elnöki páholyában, mint a Real Madrid új játékosa. A brazil védő 2025 június 30-ig kötelezte el magát új klubjához. A játékosról szóló néhány perces videó megtekintése után Florentino Pérez köszöntötte Militãót, majd maga az egyébként meglehetősen megszeppent futballista is mondott néhány szót.

Florentino Pérez:
„Boldogok vagyunk, hiszen a világ futballjának egyik legjobb védőjét köszönthetjük ma. Egy olyan embert, aki most nyerte meg a Copa Américát válogatottjával. 21 évesen érkeztél a Real Madridhoz, Amerika bajnokaként, egy nagy klubtól, a Portótól.”

„A Portónál már megmutattad a benned rejlő tehetséget, hogy képes vagy megfelelni az elvárásoknak, így a portugál bajnokság egyik legnagyobb sztárjává váltál. Nagyon gyorsan beilleszkedtél az európai labdarúgásba, sorozatban ötször választottak a legjobb védőnek a bajnokságban.”

„Most profi karriered legkeményebb kihívásával nézel szembe. Azért jöttél a Real Madridba, mert ezt a klubot választottad a rengeteg egyesület közül, akik szerettek volna a kötelékükben tudni. Itt mindent megmutathatsz. A bátorságod és a címer iránti szereteted sikerre fog vezetni. A szurkolóink is segíteni fognak neked a világ minden tájáról.”

Pérez

„Nagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy mit jelent ennek a meznek a viselése és a címer megvédése. És teheted mindezt a Bernabéuban, a világ egyik legkülönlegesebb érzelmekkel teli stadionjában. A pillanat, amire egész életedben vártál, elérkezett. A Real Madrid játékosa vagy. Ez az otthonod, soha ne feledd a Real Madrid értékeit, amik végig kísérnek téged a győzelemhez vezető úton.”

„A mai egy nagyon fontos nap számunkra, mivel az egyik olyan kiváló játékost mutathatjuk be, aki segíteni fog nekünk a magunknak állított kihívások legyőzésében. Nagyszerű keretünk van, remek csapatot alkotnak, új tehetségeink vannak, akik sikeresek akarnak lenni a Real Madridban. Mindannyian együtt, egységben fogunk nagy győzelmeket aratni, ahogy eddig is tettük.”

„Új szakasz indult, amit több millió olyan madridista követ nagy reményekkel, aki él-hal a Real Madridért. Az első csapat Zidane irányításával készül az új idényre, mi pedig újra meg akarjuk találni a győzelemmel járó érzést, amit a szurkolóink annyira akarnak. A célunk a győzelem, hogy mindig felnőjünk a történelmünk legjobbaihoz.”

„Itt elhiszed, hogy a lehetetlen lehetséges. Így váltunk a világ futballjának egyik legjelentősebb szereplőjévé. Ezért is dolgozunk azon, hogy olyan csapatot építsünk, amely képes a legnagyobb kihívásokkal is szembenézni.”

Militão:
„Nagyon boldog vagyok, hogy a világ legjobb klubjában játszhatok. Gyerekkorom óta ez volt a célom, szeretném megköszönni az elnök úr és a madridisták bizalmát, és biztosíthatom őket, hogy mindent meg fogok tenni ezért a mezért. Remélem, hogy nagyszerű idény áll előttem, és történelmet írhatok a klubbal. Hala Madrid!” 

Militao

Az esemény előtt Militãót aláírta szerződését a Bernabéu igazgatósági termében, Florentino Pérez társaságában. Ezt követően kapott egy órát és egy Bernabéut ábrázoló szobrot, illetve egy mezt, amelyen a neve szerepel.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK