Jović jelentősen lerövidíti a nyaralását, hogy idő előtt csatlakozhasson a Real Madridhoz

Annak ellenére, hogy Luka Jović az U21-es Európa-bajnokságon való szereplés miatt hosszabb pihenőt kapott, már július 8-án meg fog jelenni a Real Madrid edzőközpontjában.

A Real Madrid új igazolása, Luka Jović jelentősen lerövidíti saját nyári szünetét annak érdekében, hogy megnyerje Zinédine Zidane-t és kiharcolhasson magának egy helyet a francia csapatában.

A 21 éves csatár, aki 60 millió euróért cserébe érkezett az Eintracht Frankfurttól júniusban, július 8-án jelentkezik majd az előszezonra, a keret egy jelentős részével együtt, annak ellenére, hogy a szerb válogatottal való U21-es Eb-részvétele miatt hosszabb pihenő járna neki.

Jovic

A válogatott június 23-án fejezte be szereplését a tornán, Jović ezt követően kezdhette meg nyári szabadságát, ami azt jelenti, hogy ráért volna július 24-én csatlakozni a Real Madrid keretéhez, hogy megkezdje a felkészülést a következő idényre.

Július 21 és július 27 között a Madrid három mérkőzést is játszik az International Champions Cup keretein belül az Egyesült Államokban, a Bayern, az Arsenal és az Atlético Madrid ellen, július 30-án pedig a Tottenham lesz a blancók ellenfele a müncheni Audi-kupán.

A blancók az augusztus 17/18-as hétvégén kezdik meg a spanyol bajnoki szezont a Celta Vigo otthonában.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK