Takefusa Kubo az első kerettel csinálhatja végig az előszezont

Bár a japán tehetséggel alapvetően a Castillában számol a klub és az edzői stáb is, nagyon úgy tűnik, hogy ő is elutazhat Kanadába, ahol az első kerettel készülhet a 2019/20-as idényre.

Takefusa Kubo a minap búcsúzott el a Tokyo FC csapatától, hiszen hamarosan csatlakozhat a Real Madridhoz, ahol a Castilla csapatát erősítheti a 2019/20-as idény során. Azt megelőzően viszont egy igen érdekes kihívás vár még rá: ő is utazik Kanadába, ahol a Real Madrid első keretének játékosaival készülhet az előttünk álló idényre.

Kubo leigazolását június 14-én jelentette be a klub, ám tokiói búcsúztatására csak most, a Copa América küzdelmeit követően került csak sor. A kontinensviadalon meglepően nagy szerep és sok játékperc várt a fiatal ígéretre, aki a Chile elleni mérkőzésen mutatkozhatott be, majd szerepet kapott Uruguay és Ecuador ellenében is.

Japán végül június 25-én búcsúzott a tornától, ám Kubo nem lehet szomorú: csapata egyik legjobbja volt a torna küzdelmei során. Most, hogy véget ért számára a kontinensviadal, készülhet a madridi bemutatására, amelyre minden bizonnyal a következő napokban sort kerít majd a klub.

A klubnál mindenki izgatott az ifjú japán jövőjét illetően, hiszen megkérdőjelezhetetlen tehetsége mellett óriási marketinglehetőség is rejlik benne. Igaz, hogy egyelőre csak a Castilla csapatában kaphat komolyabb szerepet, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a jövőjét tekintve ez közel sem biztos, hogy hátrány, mivel az edzője a klub második számú csapatánál egy bizonyos Raúl González lesz, aki rengeteget segíthet számára mind a beilleszkedésben, mind pedig a fejlődésben.

Mindemellett biztosak lehetünk még valamiben: Raúl mellett Zidane vigyázó szemei is folyton figyelni fogják a tehetséges játékos sorsának alakulását, erre enged következtetni az is, hogy a francia magával viszi őt a kanadai túrára.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK