Guardiola Iscót akarja

Pep Guardiola továbbra is nyomon követi Isco madridi helyzetének alakulását, mivel szívesen látná a spanyol válogatott középpályást a Manchester City-nél.

David Silva bejelentette, hogy az utolsó idénye következik a Manchester City játékosaként, Guardiola pedig Iscóban látja a veterán középpályás utódját.

Iscóra tökéletes utódként tekintenek a City-nél, és úgy néz ki, hogy nem is elérhetetlen cél a spanyol megszerzése. Eden Hazard érkezésével tovább bonyolódott a játékos helyzete, és nem úgy tűnik, hogy Zidane csapatában meglenne a helye, legalább is a kezdő tizenegyben biztosan nem.

Ráadásul a Madridnak pénzre is szüksége van ezen a nyáron. A már eddig elköltött 300 millió euró, ami vélhetően növekedni fog, azt jelenti, hogy 100 millió eurót meg is kell keresniük, és ezzel a Bernabéuban is tökéletesen tisztában vannak.

Isco

Zidane korábban már elmondta Iscónak, hogy a keretben megvan a helye, azonban a klub azt is nyilvánvalóvá tette, hogy ha megfelelő ajánlat érkezik, akkor elgondolkodnak az eladásán. A City egyébként ezen a nyáron még nem robbantott bankot.

Az angol bajnok Zack Steffant igazolta le 8 millió euróért, Pep pedig további mélységet szeretne adni a keretnek, hogy a következő BL-sorozatban komoly eséllyel induljanak.

A Madrid 80 milliót szeretne a spanyolért, ami bár nem alacsony összeg, a City-nél megvannak a szükséges források, amit az is megerősít, hogy a következő hetekben lezárják Rodri Hernandez 70 millió eurós átigazolását.

Isco jelenlegi szerződése 2022-ig szól, és miközben ő Madridban szeretne maradni, elképzelhető, hogy a legjobb opció számára mégis a távozás.

A jövő évi Európa-bajnokság előtt játékpercekre van szüksége ahhoz, hogy biztos legyen a helye a válogatott keretében, így pedig kinyílhat számára az ajtó Anglia felé.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK