Rodrygo: Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek

Rodrygo Goes bemutatása napjának utolsó állomásaként a Realmadrid TV stúdiójában kötött ki, ahol túlesett első ilyen interjúján.

Rodrygo Goes, a 18 éves csatár, aki a Real Madrid jelenje és jövője. Rodrygo, légy üdvözölve itthon, a Real Madridban. Mit jelent számodra, hogy a Real Madrid játékosaként mutattak be? Mit érzel most?
Köszönöm. Egy álmom vált valóra. Már gyerekkorom óta erre vágytam. Ez életem legboldogabb napja. Azért vagyok itt, hogy gólokat szerezzek és valódi örömöt hozzak a Real Madridba.

Gyerekkorod óta madridista vagy. Mi az, amit szeretnél megnyerni a Real Madriddal?
Arról álmodom, hogy minden lehetséges trófeát begyűjtünk, de különösen a Bajnokok Ligáját szeretném megnyerni.

Rodrygo

Van egy jó barátod és válogatottban is csapattársad keretben, Vinícius Jr. A padon egy madridista legenda, Zidane ül. Mit mesélt neked Vinícius a Real Madridról és a Zidane-nal való közös munkáról?
Vinícius rengeteg nagyszerű dolgot mesélt nekem a Madridról. Amikor az emberek a klubról beszélnek, a lehető legjobb dolgokat említik. Zidane-nal meg kell ismerkednünk, alig várom, hogy a kezei alatt edzhessek.

A támadósor bármely pontján bevethető vagy, de melyik a kedvenc posztod?
Szeretek a széleken játszani, a jobb és bal oldalon egyaránt.

Mesélj arról, hogy milyen fontos szerepet játszott a családod abban, hogy most itt vagy.
A család a legfontosabb dolog az életemben, bárhová is menjek, támogatnak. Az, hogy itt vannak velem, jó érzéssel tölt el, ez az egyik legjobb dolog az életben. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek.

Rengeteg madridista hallgatja most a szavaidat, mit üzennél nekik?
Szeretném üdvözölni őket, a legjobbakat kívánom nekik. Sok gólt fogok szeretni, hogy örömteli pillanatokat okozzak nektek.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK