2021. June 24., Thursday

Marcos Llorente búcsúlevele

  • Zs. Csaba
  • June 20, 2019, 3:17 p.m.
Marcos Twitteren és Instagramon is közzétette a következő sorokat, melyekkel a Real Madrid családjától szeretne elbúcsúzni.

Egy kissrác voltam, aki mint mások, arról álmodott, hogy egy nap labdarúgóvá válik. Keményen dolgoztam, sok áldozatot hoztam, de egyre közelebb kerültem az álmomhoz.

Egyre idősebb lettem, és elkezdtem arról álmodozni, hogy a Real Madrid játékosa leszek. Sokat tanultam, szinte mindent egy lapra tettem fel… aztán az álmom valóra vált.

A munkát azonban senki sem hagyhatja abba, akármekkorára is nő. Ugyanez igaz az álmodozásra is, még akkor is, ha nem minden álom válhat valóra. Ma elhagyom a Real Madridot. A klubot, amely 10 évig volt az otthonom. Lelkiismeretfurdalás és panaszkodás nélkül távozok. „Kemény munka, tiszta tudatosság.” Egy valaki ezt mondta nekem, és ma is ez határozza meg az életemet. Minden egyes nap eszerint élek. Mindig beleadtam mindent, a kezdetektől fogva védtem a belém ültetett értékeket.

Nagyszerű emlékekkel, kiváló barátokkal gazdagodva, mágikus esték során szerzett felejthetetlen trófeákkal távozok, tisztelve és szeretve mindenkit.

Köszönöm a támogatást, a hűséget és azt, hogy ennyit követeltetek tőlem. Minden egyes nap, amit ebben a mezben játszottam, minden pillanat, amikor hallottalak titeket szurkolni, velem marad örökre.

Marcos Llorente


Olvastad már?

Hozzászólások

Tabella